Video I Dusan Uhrin, mesaj pentru fanii lui Dinamo înaintea barajului cu U Cluj

Manșa retur din barajul de menținere/promovare în prima ligă, dintre Dinamo și U Cluj se va juca duminică, 29 mai, începând cu ora 21:00.

Viitorul lui Dinamo depinde, în bună măsură, de rezultatul meciului de duminică. Învinși în tur cu 2-0, dinamoviștii au misiunea de a întoarce acest scor în 90 de minute. Motiv pentru care echipa noastră se așteaptă ca stadionul să fie plin. Tehnicianul Dusan Uhrin s-a implicat și el în chemarea fanilor la meci.

Tehnicianul în vârstă de 54 de ani, le-a transmis un mesaj special fanilor dinamoviști, în limba română, chiar înaintea meciului retur din barajul pentru promovare/menținere în Liga 1.

”Salut toți fanii dinamoviști! Susțineți-ne duminică pe orice vreme, avem nevoie de voi toți! Doar împreună reușim!”, a transmis antrenorul ceh.

@doar_dinamo_official

Dusan Uhrin, mesaj pentru fanii lui Dinamo înaintea barajului cu U Cluj

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official
Dusan Uhrin, înaintea returului cu U Cluj

Astăzi, în conferința de presă organizată înaintea duelului de duminică, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a prefațat partida cu ardelenii și spune că înțelege presiunea pusă de fani și vrea să-i facă fericiți. Tehnicianul ceh le-a cerut jucătorilor să aibă o altă atitudine față de meciul tur cu „U” Cluj.

„Nu suntem bine pentru că am pierdut ultimul meci, dar am încercat să repar ce nu a mers la Cluj. Trebuie să luptăm mai mult, nu a fost suficient. Prima repriză a fost dezastruoasă. Sper să dăm maximum, nu știu de ce nu am luptat la Cluj.

Realitatea este că toată lumea trebuie să facă mai mult, dacă vrem să rămânem în prima ligă. Cred că adversarii vor juca pe contraatac. Trebuie să jucăm cu siguranță, dar în același timp să înscriem minimum două goluri în timpul regulamentar.

Nu e o situație deloc bună pentru istoria acestui club, dar sper că vom depăși această perioadă. Nu mă simt prea bine, dar trebuie să dăm maximum. Am avut multe momente de presiune în cariera mea, nu e cel mai dificil moment. Nu vreau să le frâng inima fanilor dinamoviști.

Pot să dorm, dar nu așa bine, ma gândesc numai la acest meci. Jucătorii sunt un pic emoționați, dar noi suntem vinovați pentru această situație. Trebuie să rămânem concentrați. Dacă voi fi emoționat sau nervos, va fi foarte rău pentru noi.

Am vorbit cu fanii, cu câțiva lideri de la DDB. E normal să pună presiune, vor ca echipa să rămână în Liga 1. Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani, trebuie în primul rând să ne salvăm de la retrogradare. Nu joacă banii, trebuie să avem atitudine.

Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă așteptam atunci când am semnat cu Dinamo. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul de duminică. Mereu am lucrat sub presiune aici. Așa e la Dinamo, iar jucătorii trebuie să înțeleagă și ei acest lucru, că sunt mereu sub presiune”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă.

Partida Dinamo – U Cluj-Napoca, din cea dea doua manșă a barajului de menținere în prima divizie se va disputa dumincă, 29 mai, ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

CITESTE SI:

Christian Irobiso, încrezător înaintea barajului cu U Cluj: ”Putem să întoarcem situaţia”

”Câinii” vor suplimenta prima de joc pentru barajul cu Universitatea Cluj

Handbal I Dinamo a adus un campion continental pe postul de coordonator de joc

3 gânduri despre &8222;Video I Dusan Uhrin, mesaj pentru fanii lui Dinamo înaintea barajului cu U Cluj&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s