”Câinii” vor suplimenta prima de joc pentru barajul cu Universitatea Cluj

Dinamo București este față-n față cu istoria. Echipa noastră este cu un picior în Liga secundă după manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1. ”Câinii” lui Dusan Uhrin jr. n-au trecut testul ”studenților” lui Erik Lincar, iar aceste zile se pot dovedi hotărâtoare pentru istoria clubului fondat în 1948.

Dinamo este obligată să câștige returul cu Universitatea Cluj la minim trei goluri diferență, pentru a se menține în Liga 1. Pe lângă orgoliu și miza morală a partidei, ”câinii” sunt motivați acum și financiar.

Suma de 75 000 de euro va fi suplimentată din banii obținuți din vânzarea biletelor virtuale, așa cum s-a menționat în mailul trimis fanilor înscriși în program.

”Urmează meciul decisiv pentru a fi în Liga 1. Încă de la început, programul Doar Dinamo București împreună cu PCH au luptat pentru ca Dinamo să nu dispară așa cum s-a întâmplat cu multe alte echipe din Liga1, echipe care au dispărut fie pentru o perioadă lungă, fie definitiv din peisajul fotbalului românesc.

Vestea bună pe care ți-o dăm în acest moment este că, indiferent de rezultatul meciului de duminica, Dinamo va rămâne în viață, va continua, nu va ajunge în faliment si nu se va desființa, așa cum spun cei care vor răul lui Dinamo.

Pentru tradiție, pentru onoare, pentru că împreună suntem Dinamo, avem datoria să luptăm până la capăt pentru a rămâne în Liga 1. Suntem datori fața de noi și față de Dinamo să nu cedăm și să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a trece cu bine peste acest baraj.

În această luptă, împreună cu liderii zonali de grupuri DDB și PCH, am decis ca toate sumele care se strâng din biletele virtuale pentru acest meci, să fie virate apoi către jucători sub formă de primă pentru salvare.

Cei de la Universitatea Cluj oferă 150.000 euro pentru jucătorii lor, în caz de promovare. Noi avem până acum disponibili 75 000 de euro, la care vom adaugă suma strânsă din vânzarea biletelor virtuale.

Am arătat că suporterii dinamoviști au reușit să treacă împreună peste toate obstacolele. Împreună am reușit să „învingem moartea” și să ținem Dinamo în viață, împreună am arătat că suntem cei care nu vom lasă niciodată Dinamo să se prăbușească. Suntem convinși că și acum vom reuși, pentru că nu știm să eșuăm, pentru că nu avem voie să eșuăm.

Suntem datori să luptăm până la capăt pentru a rămâne în liga 1, suntem datori să luptăm pentru ONOAREA ȘI TRADIȚIA LUI DINAMO, indiferent de circumstanțe și de moment.

PCH, DDB, dinamoviști, luptăm împreună pentru DINAMO!” a fost mesajul DDB.

CITESTE SI:

Christian Irobiso, încrezător înaintea barajului cu U Cluj: ”Putem să întoarcem situaţia”

Dusan Uhrin, înaintea returului cu U Cluj. Mesaj către jucători

Video I Erik Lincar, convins că va avea o misiune dificilă în Ștefan cel Mare: ”Cu siguranță ne va aștepta infernul la București”

3 gânduri despre &8222;”Câinii” vor suplimenta prima de joc pentru barajul cu Universitatea Cluj&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s