Christian Irobiso, încrezător înaintea barajului cu U Cluj: ”Putem să întoarcem situaţia”

”Câinii” vor juca în Ștefan cel Mare cu U Cluj, manșa retur a barajului de menținere/promovare în Liga 1, duminică, 29 mai, ora 21:00.

La conferința de presă organizată înainte de meciul cu arădenii, pe lângă tehnicianul Dusan Uhrin, a fost prezent și atacantul formației noastre, Christian Irobiso (28 ani). Acesta a prefațat meciul și a afirmat că are încredere că Dinamo are puterea să se impună în fața celor de la U Cluj din manșa retur a barajului de menținere/promovare în Liga 1, chiar dacă a pierdut în tur cu 0-2.

„Toţi suntem conştienţi de situaţia neplăcută în care ne aflăm, dar încercăm să fim concentraţi pentru meciul de duminică. Actuala situaţie nu este uşoară, dar încercăm să ne concentrăm. Acesta este fotbalul şi sperăm într-un rezultat pozitiv duminică.

Credem în şansa noastră, că putem să întoarcem situaţia. Nu cred că rezultatul din tur a fost cel corect, pentru că noi am avut foarte multe ocazii, dar în fotbal ai nevoie şi de noroc. Nu este imposibil să marcăm trei goluri, totul este posibil în fotbal. Aşteptăm un miracol duminică”, a declarat Irobiso.

Atacantul nigerian afirmă că înţelege nemulţumirea suporterilor faţă de situaţia echipei şi nu vrea să se gândească la varianta ca Dinamo să retrogradeze.

„Ne-am concentrat în această săptămână şi am muncit bine la antrenamente, pentru că ştim că nu va fi un meci uşor. Nu vreau să mă gândesc la situaţia în care nu am reuşi să rămânem în Liga 1, suntem într-o situaţie dificilă. Le înţeleg nemulţumirea suporterilor.

Mâine este ziua mea şi am nevoie de un cadou duminică. Rămânerea în Liga 1 ar fi un cadou potrivit pentru mine”, a mai spus jucătorul nigerian, care a precizat că rămânerea sa la Dinamo depinde de jocul de duminică.

Dusan Uhrin, înaintea returului cu U Cluj

Astăzi, în conferința de presă organizată înaintea duelului de duminică, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a prefațat partida cu ardelenii și spune că înțelege presiunea pusă de fani și vrea să-i facă fericiți. Tehnicianul ceh le-a cerut jucătorilor să aibă o altă atitudine față de meciul tur cu „U” Cluj.

„Nu suntem bine pentru că am pierdut ultimul meci, dar am încercat să repar ce nu a mers la Cluj. Trebuie să luptăm mai mult, nu a fost suficient. Prima repriză a fost dezastruoasă. Sper să dăm maximum, nu știu de ce nu am luptat la Cluj.

Realitatea este că toată lumea trebuie să facă mai mult, dacă vrem să rămânem în prima ligă. Cred că adversarii vor juca pe contraatac. Trebuie să jucăm cu siguranță, dar în același timp să înscriem minimum două goluri în timpul regulamentar.

Nu e o situație deloc bună pentru istoria acestui club, dar sper că vom depăși această perioadă. Nu mă simt prea bine, dar trebuie să dăm maximum. Am avut multe momente de presiune în cariera mea, nu e cel mai dificil moment. Nu vreau să le frâng inima fanilor dinamoviști.

Pot să dorm, dar nu așa bine, ma gândesc numai la acest meci. Jucătorii sunt un pic emoționați, dar noi suntem vinovați pentru această situație. Trebuie să rămânem concentrați. Dacă voi fi emoționat sau nervos, va fi foarte rău pentru noi.

Am vorbit cu fanii, cu câțiva lideri de la DDB. E normal să pună presiune, vor ca echipa să rămână în Liga 1. Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani, trebuie în primul rând să ne salvăm de la retrogradare. Nu joacă banii, trebuie să avem atitudine.

Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă așteptam atunci când am semnat cu Dinamo. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul de duminică. Mereu am lucrat sub presiune aici. Așa e la Dinamo, iar jucătorii trebuie să înțeleagă și ei acest lucru, că sunt mereu sub presiune”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă.

Partida Dinamo – U Cluj-Napoca, din cea dea doua manșă a barajului de menținere în prima divizie se va disputa dumincă, 29 mai, ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

CITESTE SI:

Handbal I Dinamo a adus un campion continental pe postul de coordonator de joc

Video I Erik Lincar, convins că va avea o misiune dificilă în Ștefan cel Mare: ”Cu siguranță ne va aștepta infernul la București”

Când ar urma să apară proiectul noului stadion Dinamo

5 gânduri despre &8222;Christian Irobiso, încrezător înaintea barajului cu U Cluj: ”Putem să întoarcem situaţia”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s