Dorin Șerdean, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj

Manșa retur din barajul de menținere/promovare în prima ligă, dintre Dinamo și U Cluj se va juca duminică, 29 mai, începând cu ora 21:00.

Viitorul lui Dinamo depinde, în bună măsură, de rezultatul meciului de duminică. Învinși în tur cu 2-0, dinamoviștii au misiunea de a întoarce acest scor în 90 de minute.

Dorin Șerdean, cel care a preluat rolul de reprezentant al societății Lotus, deținătoarea a 72,08% dintre acțiunile lui Dinamo, este unul dintre oamenii de încredere ai lui Pablo Cortacero, cel care a preluat formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare în august 2020.

Ibericul nu a investit niciun euro la club şi a dus echipa noastră pe buza falimentului.

Așteptat cu banii la Dinamo pentru a arăta că are forța de a fi un adevărat acționar majoritar, Șerdean a confirmat discuțiile cu Zăvăleanu, dar s-a rezumat să transmită un mesaj pentru jucătorii lui Dusan Uhrin.

”Vă rog să mă înțelegeți că nu vă pot oferi în aceste momente prea multe detalii. Am discutat cu domul Zăvăleanu, evident că am și un plan la care lucrez, dar totul depinde de acest meci crucial de duminică seară, cel pe care băieții trebuie să îl câștige cu scorul care să le permită să rămână în Liga 1. Le urez multă baftă.

După acest meci putem să discutăm mult mai multe despre situația mea. Însă, până atunci vă rog să mă înțelegeți că nu este bine să vorbesc pe acest subiect. Important este doar meciul de duminică seara”, a declarat Dorin Șerdean pentru ProSport.

Răzvan Zăvăleanu, despre întâlnirea cu Dorin Șerdean: ”A fost o discuție normală”

Răzvan Zăvăleanu a anunțat în cadrul acestei săptămâni faptul că i-a notificat pe acționari să vină cu bani, aici cel vizat fiind acționarul majoritar, Dorin Serdean.

”Noi tocmai i-am notificat pe acționari, în ideea că le solicităm să vină cu anumite sume de bani. Așteptăm răspunsul lor acum. Lotus, da. Da, evident că de nivelul milioanelor de euro. Potrivit echipei la care sunt acționari. Dacă nu vor veni, există remedii legale. Pentru că toți acționarii trebuie să înțeleagă că nu au doar drepturi, ci și obligații.

Când societății îi merge greu, e ca într-o căsătorie: la bine și rău până la moarte. Dacă nu își vor îndeplini datoriile de acționari, avem mijloacele legale la îndemână să suplinim această lipsă de reacție financiară. Evident că și fanii DDB-ului, dar la ei vorbim de sume de bani importante virate în club, în acest an. Cred că nici nu ar mai trebui să aducă astăzi. Sunt puțin înaintea tuturor, potrivit procentului. Păi, au introdus vreo 3 milioane de euro”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu și Dorin Șerdean s-au văzut la Cluj, înaintea partidei tur din barajul de menținere/promovare în Liga 1, dintre Universitatea Cluj și Dinamo.

Cei doi au discutat despre ”drumul” pe care trebuie să-l parcurgă Dinamo în continuare, însă valul de incertitudine continuă să planeze asupra clubului. Dorin Șerdean a recunoscut că încearcă să aducă un investitor potent financiar la club, însă lucrurile se vor complica serios dacă Dinamo va retrograda în Liga a 2-a.

”Da! M-am văzut cu domnul Șerdean, nu cred că este sau trebuie să fie vreun secret. A fost o discuție normală, în postura în care mă aflu, mă pot întâlni cu toți acționarii. Dânsul mi-a spus că încercă să găsească soluții pentru a atrage un partener care să învestească la Dinamo și, că e adevărat, o eventuală retrogradare ar complica acest demers. Domnul Șerdean speră să reușească acest lucru și, o spun și eu, ar fi foarte bine, toți vrem asta”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

PCH a dezvăluit cine investește deja la Dinamo: ”Sunt hotărât să rămân”

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – U Cluj

Fostele glorii au vizitat jucătorii lui Dinamo la Săftica

2 gânduri despre &8222;Dorin Șerdean, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s