PCH a dezvăluit cine investește deja la Dinamo: ”Sunt hotărât să rămân”

Brandul Dinamo atrage iar unul dintre afaceriștii importanți ai României au venit alături de alb-roșii.

PCH a dezvăluit faptul că omul de afaceri Gruia Stoica a investit la Dinamo deja o sumă importantă.

Gruia Stoica (54 de ani), a contribuit cu o sumă importantă de bani pentru a-i motiva pe jucătorii lui Dinamo înainte de returul barajului cu Universitatea Cluj (în tur, ardelenii s-au impus cu 2-0).

”SUNTEM AICI ȘI VOM MAI FI. DDB vine acum cu genul de știre pe care o așteptam de ani de zile! DINAMO A RĂMAS ÎN VIAȚĂ datorită suporterilor, iar eforturile lor nu au rămas fără ecou, atrăgând atenția și admirația multora. În urmă cu o săptămână v-am vorbit despre un grup de oameni de afaceri care au pus câte o sumă, pentru a le oferi jucătorilor o primă pentru rămânerea în Liga 1.

Ne-am alăturat și noi, suporterii, acestui demers. Dar nu despre noi am vrea să vorbim acum, ci despre cel care a avut această inițiativă, oferind primii 25.000€, fiind urmat de ceilalți oameni de afaceri. Nu v-am spus până acum despre cine este vorba dintr-un singur motiv, care ține de modestia celui în cauză. Omul nu a dorit să iasă în evidență, mai ales că, în domeniul afacerilor, a ajuns la un nivel la care nu are nevoie de publicitate.

Pentru că mulți dintre noi au insistat să știe cine este suporterul care a dat tonul oferirii primelor pentru echipă, acesta a acceptat ca numele său să devină public. Gruia Stoica este unul dintre cei mai importanți industriași din România, cu afaceri legate de calea ferată, care se întind dincolo de granițele țării. Genul de om căruia îi place să pună lucrurile pe roate. Ni s-a alăturat acum pentru că dorește să susțină sportul românesc și pentru că speră în renașterea unui brand uriaș al țării, care se numește Dinamo”, se arată în comunicatul celor de la PCH.

Omul de afaceri a avut și un mesaj, prin care îi laudă pe suporterii lui Dinamo pentru că au ținut echipa în viață.

”Sunt impresionat de ceea ați reușit voi, suporterii, de felul magnific în care v-ați bătut, pentru ca acest Bun Național să continue să existe. Oamenii de afaceri care au realizat ceva în țara asta, trebuie să se implice și în susținerea sportului românesc.

Este lăudabil gestul celor care au făcut-o deja. Am venit alături acum, în lupta pentru salvarea brandului național Dinamo și sunt hotărât să rămân și după câștigarea barajului, pentru readucerea clubului la marea performanță, acolo unde îi este locul”, a declarat Gruia Stoica, potrivit PCH.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – U Cluj

Fostele glorii au vizitat jucătorii lui Dinamo la Săftica

Cătălin Munteanu, sfat pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj

Un gând despre &8222;PCH a dezvăluit cine investește deja la Dinamo: ”Sunt hotărât să rămân”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s