Răzvan Zăvăleanu a spus ce urmează pentru Dinamo. Care este situația lui Iuliu Mureșan și Dusan Uhrin

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit despre viitorul echipei și a anunțat că a purtat discuții cu acționarii clubului în încercarea de a găsi un nou președinte la Dinamo, după ce Iuliu Mureșan, actualul administrator special al clubului, a anunțat că nu va mai continua în Ștefan cel Mare.

În ceea ce îl privește pe Dusan Uhrin, Zăvăleanu se îndoiește că acesta va continua alături de Dinamo în Liga 2. Administratorul judiciar spune că înțelegerea cu Uhrin a fost doar pentru Liga 1, iar odată cu retrogradarea, viitorul antrenorului ceh este incert. În plus, Dusan Uhrin ar fi plecat deja în Cehia.

”La 60 de zile trebuie achitate datoriile. Sper ca până la 15 iunie să avem bani pentru salarii. Am speranțe că vom avea bani. Nu cred că vor fi probleme să strângem bani pentru datoriile pe luna precedentă, luna aprilie. Facem eforturi să le fie plătite salariile. Vom primi bani de la aceleași persoane care au ajutat echipa, plus de la alte persoane care și-au manifestat disponibilitatea de a ajuta.

Până acum au fost bani pe care i-am primit pur și simplu care au venit ca publicitate. Nu aș refuza nici ideea unui împrumut, dacă acesta va fi pe un termen mai lung. Nu e o intenție să devină acesta un mod de operare. Poziția echipei într-o anumită ligă nu influența în mod decisiv posibilitatea de reorganizare. Plecăm la drum cu 1 milion de euro mai puțin, dar și dacă încasam banii aceștia, trebuia să aducem mai mulți bani pentru a plăti datoriile. Asta se poate face doar prin intermediul unui finanțator puternic.

Administratorul special numește antrenorul. Deocamdată, acesta este Iuliu Mureșan. El nu vrea să mai rămână. Am declanșat discuții cu acționarii să vedem spre cine se vor îndrepta. Eu văd o linie de urmat. Trebuie să găsim un finanțator, care alături de acționari să numească un președinte. Președintele să numească un antrenor care să alcătuiască lotul. Mi-e teamă că aceste lucruri nu se pot întâmpla foarte repede toate. Trebuie să vedem cum gestionăm.

Toată lumea s-a concentrat pe baraj. Urma să vedem după baraj. Legătura cu Uhrin a fost pentru Liga 1. Nu știu dacă Dinamo își permite un antrenor străin în Liga 2. Pe lista dinamoviștilor, sunt mulți antrenori de succes care pot face față acestei provocări. Dușan a plecat acasă. Urmează să ne întâlnim și să vedem ce intenții sunt, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club.

CITESTE SI:

Video I Ionuț Lupescu pune tunurile pe șefii lui Dinamo. Nu exclude o revenire în Ștefan cel Mare

Rodion Cămătaru e sigur că Liga 1 va avea mult de suferit după retrogradarea lui Dinamo: ”E o zi tristă pentru fotbal”

Adrian Mihalcea acuză „situația dezastruoasă de management” de la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu a spus ce urmează pentru Dinamo. Care este situația lui Iuliu Mureșan și Dusan Uhrin&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s