Dusan Uhrin, contestat după ce Dinamo a retrogradat: ”El avea deja biletul luat!”

Adus cu mari speranțe de suporteri, în Ștefan cel Mare, Dusan Uhrin (54 de ani) nu a reușit să păstreze Dinamo în prima ligă și este antrenorul sub comanda căruia Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului.

Ion Marin, ajuns la vârstă de 67 de ani, nu în consideră pe jucători principalii vinovați și a pus tunurile pe Dusan Uhrin și pe șefii clubului. Fostul mare dinamovist nu l-a menajat pe tehnicianul ceh, care a părăsit deja România.

”Eu nu aș acuza neapărat jucătorii, ei sunt mediocri, vina e a celor care i-au adus, care au ales fotbaliști nepotriviți pentru Dinamo. Eu nu m-aș apleca prea tare pe baraj, au fost anomalii mari înainte. Păi președintele Mureșan, ba a plecat, apoi a revenit și tot așa”, a declarat Ion Marin.

Acesta a mai relatat un eveniment incredibil, petrecut înainte de returul cu Universitatea Cluj: ”După care un jucător (n.r Gabriel Torje) se duce la Dusan, să intre în cantonament de vineri, iar acesta a refuzat. Mai mult, a făcut scandal mare, că nu era plătit. El avea de gând, solicitase deja bilet și a plecat imediat după meci. Și-a luat jucăriile și a plecat. Nu se face așa ceva, trebuia să aibă oricum două programe de pregătire, unul pentru Liga 1, altul pentru Liga 2. Trebuia să le lase la club, indiferent dacă mai rămânea, așa era profesionist.

Era un meci de care depindea soarta clubului și tu nu intri în cantonament cu 48 de ore înainte. Erau mai concentrați, cantonamentul este bun, lăsați poveștile. Era doar un meci, de care depindea tot”, a comentat fostul antrenor al lui Dinamo.

Nici tactica aleasă de Uhrin nu l-a convins pe Ion Marin.

”Tactic, nu știu dacă a fost cel mai potrivit să joci doar 4-3-3 cu un atacant. Trebuia să pui și doi atacanți, să mai pui presiune pe fundașii adverși, joacă altceva. Dar, am avut și ghinion, să recunoaștem. Au fost niște ocazii, nu le-am concretizat. Noi n-am avut profesioniști la conducere, nu au avut nevoie și s-au făcut niște contracte fără niciun cap. A fost o umilință totală pentru noi, dinamoviștii. Să nu poți să bați Universitatea Cluj, în două meciuri. Să nu treci de ei, să rămâi în Liga 1”, a încheiat „Săpăligă”, potrivit playsport.ro.

CITESTE SI:

Fuziune între FC și CS: ”Colaborarea cu CS Dinamo ar fi cel mai bun lucru”. În sezonul viitor, Dinamo va juca în București

Mircea Lucescu, categoric despre situația de la Dinamo. Unde crede că s-a greșit

Zăvăleanu, ultimele detalii despre situația financiară a clubului. Ce buget are nevoie Dinamo pentru a promova

3 gânduri despre &8222;Dusan Uhrin, contestat după ce Dinamo a retrogradat: ”El avea deja biletul luat!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s