Ionel Dănciulescu, sceptic într-o fuziune dintre FC și CS: ”Nu au organizarea necesară”

În momentul în care echipa a retrogradat, au fost fani care au discutat despre un posibil parteneriat cu CS Dinamo.

Mai ales că există și o temere legată de echipa de fotbal a clubului sportiv, care este aproape de promovarea în liga a treia și în final să nu se ajungă la o situație precum la CSA-Fcsb.

Fostul jucător și actualul manager tehnic de la CS Dinamo, Ionel Dănciulescu a comentat situația de la clubul din Ștefan cel Mare și despre planurile celor de la Ministerul de Interne legate de Dinamo.

”Nu va exista nicio fuziune între FC Dinamo și CS Dinamo. În plus, cei de la Clubul Sportiv nu sunt interesați de Liga 1, nu au nici organizarea necesară, dar nici nu au astfel de planuri”, a spus fostul fotbalist, pentru Digi Sport.

Fuziune între FC și CS: ”Colaborarea cu CS Dinamo ar fi cel mai bun lucru”

Administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu speră ca apropierea dintre echipa de fotbal și clubul sportiv să fie una mult mai mare.

”Colaborarea cu CS Dinamo ar fi cel mai bun lucru pentru Dinamo. Iar forma cea mai potrivită ar fi ca CS să fie printre acționari și echipa s-ar întoarce, cumva, acasă”, a recunoscut Zăvăleanu.

În sezonul viitor, Dinamo va juca în București

Poate singura veste bună pentru dinamoviști, după rezultatele din barajul cu Universitatea Cluj, este că în următoarea perioadă se va dărâma vechiul stadion din Ștefan cel Mare și în locul său va răsări unul modern, lucru pe care fanii alb-roșilor îl așteaptă de ani de zile.

Până se va înălța un nou stadion, ”câinii”, vor, nu vor, se gândesc deja la viitorul sezon, din liga secundă. Una din întrebări o reprezintă locul în care va juca Dinamo. Răzvan Zăvăleanu caută variante, dar exclude din start variantele Ghencea și Giulești. Nici suporterii nu ar accepta o asemenea situație.

”Nu am informații legate de construcția noului stadion, noi căutăm soluții pentru a rămâne în București. La Arcul de Triumf am încercat să jucăm returul barajului, dar am fost refuzați. Ni s-a motivat că se joacă rugby, naționalele Under și de fotbal feminin. Nu cred că vreo echipă va primi aprobare să joace acolo, mai ales pentru un campionat întreg.

Noi vrem să rămânem în București, aproape de fani. Asta ar fi cel mai bine. Nu se pune problema să jucăm în Ghencea sau Giulești, este o chestiune delicată”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Video I Îndepărtarea lui Flavius Stoican, motiv de supărare între Răzvan Zăvăleanu și DDB

Ionel Augustin i-a încurajat pe fotbaliștii, dar a fost ironizat de aceștia

Dusan Uhrin, contestat după ce Dinamo a retrogradat: ”El avea deja biletul luat!”

4 gânduri despre &8222;Ionel Dănciulescu, sceptic într-o fuziune dintre FC și CS: ”Nu au organizarea necesară”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s