Giani Kiriță îi răspunde lui Steliano Filip, după acuzele asupra sa: ”Îl sfătuiesc să mă evite”

Giani Kiriță a oferit o primă reacție după ce Steliano Filip a spus că acesta l-ar fi amenințat cu un mesaj pe Instagram.

Fostul mare jucător al lui Dinamo nu neagă faptul că i-ar fi trimis un mesaj amenințător lui Filip și se arată, în continuare, supărat de faptul că echipa sa de suflet a retrogradat pentru prima oară în istorie.

”Acest băiat eu cred că suferă de retard rău de tot, mă refer la retard fotbalistic. Uitați-vă la el și o să vedeți ce a putut să facă pe teren în acest campionat. E posibil să-i fi trimis și un mesaj pe Instagram, aici poate că are dreptate, dar ce smardoială visează el? Păi, el e în stare să se pună cu mine?

Oricum, după tot ce a spus acum, îl sfătuiesc să mă evite prin oraș. Nu-i doresc să mai dea ochii cu mine. Niciodată! A făcut o grămadă de nenorociri la Dinamo, iar eu văd că tot mai are tupeul să apară și să vorbească. Cu el în echipă și cu altii ca el Dinamo a ajuns în B, asta este cel mai dureros”, a spus Giani Kiriță, potrivit ProSport.

Steliano Filip acuză că a fost amenințat cu bătaia de Giani Kiriță

Giani Kiriță (45 de ani) a avut o reacție mai dură la adresa mai multor jucători de la Dinamo, după ce aceștia au retrogradat pentru prima dată în cei 74 ani de existență a clubului.

În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Fotbal Club, Filip a lăsat de înțeles că fostul închizător din Ștefan cel Mare l-ar fi amenințat într-un mesaj pe Instagram.

”Și când a fost mai bine, dacă a fost vreodată, tot am fost acuzat. Asta e situația, eu nu am vrut să apar. Am dezamăgit multă lume, le cer scuze suporterilor, legendelor lui Dinamo. Este normal să fiu unul dintre capii listei, să spun așa, fiind și printre cei mai vechi din echipă. Așteptările erau mai mari în dreptul meu, îmi asum și nu prea am ce să comentez.

Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal.

Nu am ce să vorbesc cu Giani. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu de ce, dar mă abțin. De la faza cu Mircea Rednic. Nu e momentul să intru in discuție cu Giani.

Putea să îmi spună personal. Cum a putut să mă amenințe pe Instagram, putea sa îmi spună înainte!

A fost mai pe bătaie, pe smardoială. Am preferat să mă abțin. Când îi spui unui om ‘lasă că ne vedem și vezi ce se întâmplă’, nu e în regulă”, a declarat Filip.

CITESTE SI:

Steliano Filip, acuze la adresa lui Giani Kiriță

Steliano Filip vrea să plece, dar pune condiții

Ionel Dănciulescu, sceptic într-o fuziune dintre FC și CS: ”Nu au organizarea necesară”

5 gânduri despre &8222;Giani Kiriță îi răspunde lui Steliano Filip, după acuzele asupra sa: ”Îl sfătuiesc să mă evite”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s