Desire Azankpo, “atac cu talpa” la Dusan Uhrin

Prezența lui Serge Desire Azankpo la Dinamo a fost una mai mult episodică. Fotbalist cu experiență în eșaloanele inferioare din Anglia sau Franța, fotbalistul din Benin a fost adus, sub formă de împrumut, din Ligue 2, de la Dunkerque, formație care a retrogradat în al treilea eșalon din Franța.

Cu meciuri în naționala din Benin, atacantul s-a accidentat după 45 de minute de joc cu FC Botoșani, africanul a suferit o accidentare la nervul sciatic și a fost nevoit să stea pe tușă aproape 3 luni de zile.

Revenit pe teren în partida cu Academica Clinceni, ”nouarul” lui Dinamo a marcat primul gol în Liga 1, în minutul 86. După meciul cu ilfovenii, nu a mai fost văzut nici măcar pe banca de rezerve.

Într-un interviu acordat prietenilor noștri de la playsport.ro, Azankpo îl acuză pe Dusan Uhrin, de faptul că i-a oferit prea puține minute, deși era pregătit să ajute echipa în meciurile din play-out și de la baraj.

”Îmi pare rău de retrogradare. Este o situație foarte tristă. Totuși, acest antrenor m-a omorât. Nu m-a băgat să joc, deși mă antrenam cu echipa și am tras din greu la antrenamente. Pentru nimic, se pare. Mi-a oferit 25 de minute, am jucat bine, am marcat, am mai contribuit la 2 goluri, dar după n-am mai fost luat în lot.

Nimeni nu a înțeles motivul. Mi s-ar fi părut normal să-mi ofere mai multe șanse. Nu am venit aici în vacanță, aveam nevoie să joc și sunt convins că aș fi ajutat echipa!”, a spus Desire Azankpo.

În acest moment, atacantul din Benin este la lotul național și urmează să înfrunte naționala lui Sadio Mane în preliminariile pentru Cupa Africii.

”Acum sunt la echipa națională, mă concentrez pe următoarele două meciuri contra naționalelor Senegalului și Mozambicului. În acest moment, aceste partide reprezintă cel mai important obiectiv pentru mine!”, a mai declarat fotbalistul de culoare.

CITESTE SI:

Giani Kiriță îi răspunde lui Steliano Filip, după acuzele asupra sa: ”Îl sfătuiesc să mă evite”

Steliano Filip, acuze la adresa lui Giani Kiriță

Steliano Filip vrea să plece, dar pune condiții

5 gânduri despre &8222;Desire Azankpo, “atac cu talpa” la Dusan Uhrin&8221;

Lasă un răspuns