Adrian Mihalcea, despre situaţia în care a ajuns Dinamo Bucureşti

Fost antrenor în Ștefan cel Mare, Adrian Mihalcea a plecat dezamăgit de la Dinamo, în 2020, într-o perioadă în care Dinamo a fost ameninţată cu retrogradarea. Fostul antrenor a remarcat susţinerea fanilor la meciul cu U Cluj, care le-a luat „câinilor” locul de Liga 1.

„Păcat, că toată lumea avea speranţe, de asta cred că s-a umplut şi stadionul. În ultimii ani, pe stadionul ăsta n-a mai fost atât de multă lume. Problemele astea persistă la Dinamo de câţiva ani. Anul acesta a fost doar apogeul.

Mi-ar fi plăcut să reuşească să treacă de acest baraj şi să rămână în Liga 1 şi să reuşească să se reorganizeze de la Liga 1.

Jucători schimbaţi, antrenori schimbaţi cu duiumul, şi cu insolvenţa, problemele sunt aceleaşi…”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Orange Sport.

Actualul tehnician al Unirii Slobozia a evidenţiat problemele pe care le-a sesizat la Dinamo Bucureşti şi nu a uitat să taxeze greşelile conducătorilor.

„Salariile erau destul de mari pentru ce au livrat aceşti jucători, da, dar vina nu e a lor, e a conducătorilor. A fost o apatie la unii jucători, o apatie de neimaginat. Şi în meciul tur, şi în retur.

În scurtă mea perioadă, situaţia a părut critică din cauza pandemiei, sportiv nu am stat rău, aveam patru, cinci meciuri mai puţin şi ştiam cumva că se va opri campionatul.

Să schimbi 53 de jucători şi patru antrenori nu da dovadă de profesionalism. Se poate ajunge şi la faliment. În Liga 2 nu mai sunt nici banii din drepturi TV, trebuie să gaseşti un investitor. Şi cine s-ar arunca în momentul de faţă să pună pe masă o sumă de bani să redreseze pe Dinamo? Să pornească din liga a patra şi în câţiva ani să redevină o forţă”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Mihalcea a jucat la Dinamo în perioadele 1996-2001 și 2004-2005, palmaresul său fiind un titlu și trei Cupe.

Dinamo, care nu retrogradase niciodată, este al doilea cel mai titrat club din Liga 1, cu 18 campionate câștigate şi 13 Cupe ale României.

CITESTE SI:

Handbal I Prima reacție a lui Ali Zein, după transferul de la Barcelona la Dinamo: ”Mă alătur proiectului Dinamo și să am un singur obiectiv”

Desire Azankpo, „atac cu talpa” la Dusan Uhrin

Giani Kiriță îi răspunde lui Steliano Filip, după acuzele asupra sa: ”Îl sfătuiesc să mă evite”

5 gânduri despre &8222;Adrian Mihalcea, despre situaţia în care a ajuns Dinamo Bucureşti&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s