Steliano Filip, acuze la adresa lui Giani Kiriță

Steliano Filip (28 de ani) a vorbit pentru prima oară după retrogradarea lui Dinamo. După returul barajului cu Universitatea Cluj, jucătorii echipei noastre nu au vrut să ofere declarații.

După ce în tur a fost titular, Filip a fost doar rezervă în returul de pe Dinamo, însă jucătorul continuă să aibă un tupeu fără margini. Deși a retrogradat cu Dinamo, Filip nu se consideră în niciun fel vinovat pentru situație și spune că de fapt greșeala a fost schimbarea lui Stoican cu Uhrin.

Filip spune că nu va mai continua la Dinamo din sezonul următor, când salariul său foarte mare, unul din cele mai mari din lot, nu va putea fi susținut în liga secundă:

”Sunt supărat, nu ne doream să ajungem în această situație. Este greu de digerat retrogradarea cu Dinamo.

Nu cred că a fost vreun jucător să nu se pregătească cum trebuie. Principalii vinovați suntem noi, orice s-ar fi întâmplat în afara terenului nu contează, noi suntem de vină. Cu tot respectul pentru Dusan Uhrin, greșeala a fost când a fost schimbat Flavius Stoican. El ne-a unit pe toți. Nu s-a ținut cont că Flavius (n.r. Stoican) nu a avut niciodată tot lotul pe mână. Domnul Zăvăleanu este singurul pe care l-am simțit alături mereu de echipă. Din DDB s-a făcut schimbarea lui Stoican, din cauza unor orgolii.

Nu s-a pus problema excluderii din lot, am avut un antrenament în care am pregătit fazele fixe, eu și alți coechipieri nu am participat. După antrenament am vrut să am o discuție cu antrenorul, el mi-a răspuns că nu știe dacă voi juca și mi-a reproșat atitudinea. Puteți să-mi reproșați orice, dar nu lipsa de atitudine. Așa cum sunt eu slab, bun știu ce înseamnă Dinamo.

Am discutat foarte puțin cu Răzvan (n.r. Zăvăleanu), nu am discuții cu alte echipe. A fost un interes în iarnă, cred că este și acum, dar e greu să se plătească o sumă de bani pentru mine. M-am oferit să renunț la ultimele două salarii.

Foarte mulți din echipă, înainte cu două zile m-au întrebat dacă am semnat cu U Cluj. Mai am un an contrat, mă voi prezenta la reunire, deci trebuie să rămân. Știu că am un salariu mare, iar Dinamo nu au cum să mă plătească în Liga 2. Am primit mesaje urâte la adresa fiicei mele, la fel și Cosmin Matei. E probabil să plec”, a delcarat Steliano Filip la Digi Sport.

Steliano Filip acuză că a fost amenințat cu bătaia de Giani Kiriță

Giani Kiriță (45 de ani) a avut o reacție mai dură la adresa mai multor jucători de la Dinamo, după ce aceștia au retrogradat pentru prima dată în cei 74 ani de existență a clubului.

În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Fotbal Club, Filip a lăsat de înțeles că fostul închizător din Ștefan cel Mare l-ar fi amenințat într-un mesaj pe Instagram.

”Și când a fost mai bine, dacă a fost vreodată, tot am fost acuzat. Asta e situația, eu nu am vrut să apar. Am dezamăgit multă lume, le cer scuze suporterilor, legendelor lui Dinamo. Este normal să fiu unul dintre capii listei, să spun așa, fiind și printre cei mai vechi din echipă. Așteptările erau mai mari în dreptul meu, îmi asum și nu prea am ce să comentez.

Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal.

Nu am ce să vorbesc cu Giani. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu de ce, dar mă abțin. De la faza cu Mircea Rednic. Nu e momentul să intru in discuție cu Giani.

Putea să îmi spună personal. Cum a putut să mă amenințe pe Instagram, putea sa îmi spună înainte!

A fost mai pe bătaie, pe smardoială. Am preferat să mă abțin. Când îi spui unui om ‘lasă că ne vedem și vezi ce se întâmplă’, nu e în regulă”, a declarat Filip.

Steliano Filip vrea să plece, dar pune condiții

Printre primii jucători care vor pleca se numără Steliano Filip (28 de ani), cu care avea o înțelegere în acest sens încă din iarnă. Fundașul stânga vrea și el să plece, dar gratis.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, nu este dispus să-l lase liber pe Filip, dorind ca Dinamo să primească bani în schimb transferului. Astfel, cele două părți încearcă să ajungă la un consens.

Propunerea lui Filip

De partea cealaltă, neplătit de două luni, Filip vrea să plece cu orice preț de la Dinamo și le-a făcut șefilor o propunere. Steliano e gata să renunțe la restanțe pentru a pleca gratis.

Dacă Dinamo și jucătorul nu ajung la un numitor comun, atunci Filip va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 2!

”Sunt contracte de 8.000-9.000 de euro. Jucătorii respectivi nici nu cred că își vor mai dori să rămână la Dinamo. Sunt doar vreo trei jucători. Unul singur mai are un contract în desfășurare. Voi vorbi cu el și voi vedea care sunt intențiile lui. Dacă vrea să rămână în continuare să ajute echipa în condițiile unui remunerații corespunzătoare pentru Liga a 2-a, vom discuta. Dacă nu, ne vom despărți amiabil”, Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo.

În sezonul recent încheiat, Filip a bifat 25 de meciuri în toate competițiile.

250.000 de euro e cota lui Steliano Filip, potrivit transfermarkt.

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu, sceptic într-o fuziune dintre FC și CS: ”Nu au organizarea necesară”

Video I Îndepărtarea lui Flavius Stoican, motiv de supărare între Răzvan Zăvăleanu și DDB

Handbal I Oficial, Ali Zein la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat noul ”dulău”

3 gânduri despre &8222;Steliano Filip, acuze la adresa lui Giani Kiriță&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s