Handbal I Oficial, Ali Zein la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat noul ”dulău”

Echipa de handbal începe în această perioadă să anunțe transferurile pentru sezonul următor, în care formația noastră țintește calificarea în optimile de finală ale Champions League.

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a anunţat, transferul interului stânga, Ali Zein dublu campion al Africii cu naționala țării sale și campion al Spaniei cu FC Barcelona în acest an.

”Dulăii” vor miza în următoarele două sezoane pe starul egiptean.

În vârstă de 31 de ani, Ali Zein (1,95 metri înălțime) evoluează pe postul de inter stânga, însă este un jucător complet, fiind și un apărător excelent. Și-a început cariera sportivă în Egipt, la Al Ahly, cu care a câștigat titlul național în 2013. Ulterior a trecut pe la cluburi din Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Franța și Spania. Transferul la FC Barcelona, din 2021, l-a consacrat definitiv ca jucător de top mondial.

La naționala Egiptului are 268 de meciuri disputate, cu 320 de goluri marcate. Pe lângă cele două medalii de aur la Campionatul Africii, mai are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice Tokio 2020 și locurile 7 și 8 la Campionatul Mondial 2021, respectiv 2019.

David Barrufet, manager sportiv Dinamo: ”Ali Zein este unul dintre cei mai buni interi stânga și se poate apăra foarte bine pe poziția a doua sau a treia. În atac, pe lângă șutul său puternic, înțelege perfect ce se întâmplă la fiecare schemă. Cu el facem un pas înainte”.

Transferuri anunțate la echipa de handbal

Alexandru Bucătaru – portar

Andrii Akimenko – extremă dreapta

Stanislav Kasparek – inter dreapta

Joao Pedro da Silva – coordonator

Ali Zein – inter stânga

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu, sceptic într-o fuziune dintre FC și CS: ”Nu au organizarea necesară”

Video I Îndepărtarea lui Flavius Stoican, motiv de supărare între Răzvan Zăvăleanu și DDB

Ionel Augustin i-a încurajat pe fotbaliștii, dar a fost ironizat de aceștia

2 gânduri despre &8222;Handbal I Oficial, Ali Zein la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat noul ”dulău”&8221;

Lasă un răspuns