Cătălin Carp, reacționează după barajul cu U Cluj și îi arată cu degetul pe foști colegi

Cătălin Carp, își încheie la sfârșitul lunii curente, contractul cu echipa noastră. Jucătorul care poate evolua și ca fundaș, dar și ca mijlocaș a vorbit despre ultima perioadă de la Dinamo.

Internaționalull Republicii Moldova, a afirmat că fotbaliștii din Ștefan cel Mare sunt principalii vinovați pentru această retrogradare întrucât găsirea de scuze este exclusă. Deși au fost factori externi și guri rele în jurul clubului, în opinia jucătorului venit liber de contract, barajul cu U Cluj ar fi trebuit să fie momentul toată lumea să dovedească contrariul.

Acesta a lăsat un semn de întrebare legat de ceea ce urmează să facă în carieră. Moldoveanul a menționat că agentul său se ocupă de acest aspect. În același timp, Cătălin Carp nu a discutat nicio secundă cu Răzvan Zăvăleanu, această atribuție fiind delegată, de asemenea, agentului.

”Încă sunt jucătorul lui Dinamo, dar contractul expiră la sfârșitul lui iunie. Cu domnul Zăvăleanu vorbește impresarul, eu n-am discutat niciodată cu dânsul, nici n-am numărul lui. Nu știu ce se va întâmpla, mai departe vedem. Eu voi vorbi doar pentru mine: sunt multe guri rele și prefer să vorbesc doar în numele meu legat de ceea ce s-a întâmplat la club. Eu am dat totul pentru Dinamo! Dacă te uiți pe statistici, am fost printre primii ca cifre. Am jucat cu sufletul pentru clubul acesta, pentru fani și culori.

Am zis înainte de meciul cu „U” Cluj, la conferința de presă, că mulțumesc clubului. Anul trecut, am avut o perioadă de jumătate de an când n-am jucat iar la Dinamo mi-am revenit în formă. Nu pot vorbi rău despre Dinamo. Îmi pare rău pentru suporterii clubului pentru cum s-a terminat tot. E o pată neagră în carieră pentru noi, jucătorii. Pentru mine, e prima retrogradare”, a spus Carp, pentru playsport.ro.

Întrebat de factorii care au dus pe Dinamo în acest punct, Cătălin Carp a ținut să precizeze că ar trebui o săptămână pentru a fi descrisă toată situația de la Dinamo.

Sunt mulți factori care au dus aici. Dacă e să vorbim, ne trebuie vreo săptămână să discutăm de ceea ce a fost în jurul clubului. Totuși, pe lângă tot ce s-a vorbit despre club, în aceste două meciuri ar fi trebuit să câștigăm, nu avem nicio scuză”, a mai spus moldoveanul.

Pe final, fotbalistul a menționat că U Cluj, valoric vorbind, a fost sub Dinamo, dar lipsa de noroc pentru ”câini” i-a propulsat pe ”studenți” în Liga 1. De asemenea, Cătălin Carp a subliniat că indiferent de antrenorul de pe banca tehnică, fie el și Jose Mourinho, fotbaliștii nu au nicio scuză.

”Sunt mulți factori care au dus aici. Dacă e să vorbim, ne trebuie vreo săptămână să discutăm de ceea ce a fost în jurul clubului. Totuși, pe lângă tot ce s-a vorbit despre club, în aceste două meciuri ar fi trebuit să câștigăm, nu avem nicio scuză.

(n.r. – A meritat „U” Cluj promovarea?) Dacă a trecut, înseamnă că a meritat, dar dacă te uiți la jucători, normal că nu au meritat, valoric vorbind. Au avut și noroc. Păcat pentru culorile clubului, fani și istorie. În rest, repet, nu avem nicio scuză.

(N.r. – Legat de schimbarea lui Stoican cu Uhrin) Părerea mea e că, indiferent cine e antrenor, chiar și Mourinho, oricine, noi nu avem nicio scuză pentru această retrogradare a lui Dinamo. Trebuie să stăm cu capul în jos, noi jucătorii, și să ne asumăm. Dinamo are puterea să revină în Liga 1, indiferent cine rămâne. Jucătorii care vor fi la Dinamo, trebuie să dea totul pentru Dinamo și să revină în Liga 1, să vorbească mai puțin și să joace!”, a mai spus Carp, conform prietenilor noștri de la playsport.ro.

5 meciuri și 2 goluri a bifat Cătălin Carp la Dinamo, în această stagiune. Trebuie menționat că ambele reușite ale fotbalistului din Republica Moldovă au fost de 3 puncte: 1-0 cu Chindia Târgoviște, în sezonul regular, și 1-0 cu Gaz Metan Mediaș, în play-out.

Moldoveanu crescut de Șahtior Donețk și Dinamo Kiev a mai evoluat, în Liga 1, la CFR Cluj, FCSB și Farul Constanța (n.r. – Viitorul pe atunci).

CITESTE SI:

Tristețea unui fotbalist: ”Lumea mă întreba când revin, iar eu eram deja la antrenamente!”

Cristi Chivu, dorit în șatră! Declarația făcută de patronul celor de culoare 🙂

Lăsat în afara lotului României de Edi Iordănescu, Nedelcearu reacționează: ”Nu sunt accidentat”

4 gânduri despre &8222;Cătălin Carp, reacționează după barajul cu U Cluj și îi arată cu degetul pe foști colegi&8221;

Lasă un răspuns