Dusan Uhrin şi-a găsit echipă! Vezi prima reacție, după ce a retrogradat-o pe Dinamo

Echipa antrenată de Dusan Uhrin, a bifat cel mai dezastruos sezon din istoria clubului nostru. Învinsă cu 0-2 de către U Cluj în prima manșă a barajului pentru retrogradare/promovare, dinamoviștii nu au putut întoarce scorul în retur, iar remiza de pe stadionul din Ștefan cel Mare, 1-1, i-a trimis în eșalonul secund.

Tehnicianul care în România a antrenat în trei rânduri pe Dinamo, nu a mai reușit să izbutească performanța din sezonul trecut.

Acesta a plecat imediat după finalul partidei cu Universitatea Cluj, când a declarat: ”Aprope imposibil să vorbim despre viitor. Pentru mine este foarte dificil pentru că eu încerc să dau tot ce mai bun din mine şi mie îmi pare rău pentru asta. Noi am pierdut primul meci la Cluj, a fost foarte greu să întoarcem acest rezultat. Era aproape imposibil. Nu pot să răspund la această întrebare sunt foarte supărat.

Şi eu îmi reproşez, şi eu sunt vinovat. Asta e, sfârşit. Şi eu sunt supărat, nu pot vorbi despre asta. Atmosfera din vestiar e foarte, foarte rea.

Aş face aceleaşi decizii pentru că am vrut să ajut Dinamo. Nu vreau să vorbesc acum despre greşelile mele. Sunt primul care îşi asumă. Nu pot să răspund la întrebări despre viitorul lui Dinamo. Antrenez de 25 de ani şi nu am fost niciodată într-o situaţie de genul. Nu am pierdut niciodată un meci cu o echipă de Liga 2. Şi nu mă mai întrebaţi dacă o să rămân sau nu la Dinamo”, a declarat Dusan Uhrin după Dinamo – U Cluj.

Acum, Dusan Uhrin jr. (54 de ani) s-a înţeles cu Karmiotissa Pano Polemidion, echipă care a terminat pe locul 1 în liga secundă din Cipru, cu 63 de puncte obţinute în 30 de etape, la fel cu Nea Salamis, şi a promovat. El urmează să semneze un contract pe un an cu opţiune pentru încă unul.

Uhrin rupe tăcerea

Cehul a vorbit în premieră pentru media din România, după drama de acum zece zile, când Dinamo a ajuns în eșalonul secund!

”Merg înainte! Mă gândesc la viitor, așa e viața. Nu pot să explic în cuvinte supărarea pe care o am, care va rămâne în suflet mult timp, pentru ceea ce s-a întâmplat la Dinamo. Sunt niște discuții preliminare, atât. Sunt la Praga acum, sunt foarte trist în continuare.

Părerea lor, treaba lor. Ce pot eu să mai zic acum?! Fiecare zice și face cum crede de cuviință. Știu multe, pot zice și eu multe, dar nu vrea să vorbesc. Și te rog să nu mă tragi de limbă, nu vreau să spun lucruri negative, sunt chestii pe care le voi ține pentru mine. Din respect pentru Dinamo, pentru suporterii care mereu îmi vor fi la inimă. Nu vreau să atac și punct! Fiecare știe ce a făcut, OK? Nimic bun, asta e sigur! De la mine până la ultimul. Rezultatul se știe.

De ce s-a pierdut duelul cu Cluj: ,,Prea multe greșeli. Prea multe greșeli! Înțelegeți… Incredibile greșeli! Nici acum nu-mi vine să cred, mi se derulează imaginile în cap încontinuu de atunci. Fiecare ar trebui să se gândească la fel, la ceea ce a făcut. Oricum, nu mai putem întoarce timpul înapoi. Îmi pare rău că suferă suflarea dinamovistă, suporterii, ei sunt cei mai afectați, pietrele care rămân după ce trece apa. Sper să fie puternici și să rămână lângă echipă, lângă club”, a declarat Uhrin.

CITESTE SI:

Cătălin Carp, reacționează după barajul cu U Cluj și îi arată cu degetul pe foști colegi

Tristețea unui fotbalist: ”Lumea mă întreba când revin, iar eu eram deja la antrenamente!”

Cristi Chivu, dorit în șatră! Declarația făcută de patronul celor de culoare 🙂

3 gânduri despre &8222;Dusan Uhrin şi-a găsit echipă! Vezi prima reacție, după ce a retrogradat-o pe Dinamo&8221;

Lasă un răspuns