Noi plecări din Ștefan cel Mare: ”Azi desfacem contractul cu el, urmează alți doi jucători”

Astăzi, conducerea lui Dinamo, mai exact reprezentanții proiectului DDB şi administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, au susţinut o conferinţă de presă în care administratorul judiciar al echipei a vorbit și despre următoarele plecări de la echipă.

”Cu Steliano Filip am căzut deja la o înțelegere, vom desface astăzi contractul dacă și clubul la care pleacă va fi de acord cu pretențiile noastre, eu cred că ei vor fi de acord.

Mai sunt și alți doi jucători care vor să părăsească clubul, dar Comisia Tehnică îi consideră indispensabili pentru prezența în Liga 2”, a recunoscut Zăvăleanu, fără să detalieze.

Steliano Filip (28 de ani) pleacă astfel pentru a doua oară de la Dinamo, după ce în ianuarie 2018 se transfera la Hajduk Split.

Fundașul stânga a revenit anul trecut în Ștefan cel Mare, după ce mai evoluase la Dunărea Călărași, fosta Viitorul Constanța și AEL (Larissa, Grecia).

Filip a sperat să ajungă la Mezokovesdi în precedenta fereastră de transferuri, însă mutarea nu s-a mai realizat în cele din urmă.

Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre viitorul lui Dinamo

Zăvăleanu, a vorbit despre discuțiile avute cu Dorin Șerdean, dar și cu președintele Clubului Sportiv Dinamo și pe ce stadion vom juca în sezonul viitor.

”Domnul Șerdean ne-a transmis că vrea să ajute echipa să renască. Din păcate, nu are resursele financiare necesare pentru a face asta. I-am avertizat pe toți acționarii că, dacă nu-și fac datoria, există căi legale prin care pot fi înlocuiți.

Dincolo de inițiativele incredibil de frumoase ale celor din DDB, noi ne dorim să transmitem un mesaj puternic dinamoviștilor cu bani. Dacă această retrogradare nu a însemnnat un mesaj puternic de conștientizare, atunci acțiunea noastră de astăzi asta își propune. Vrem să transmitem un mesaj.

Sunt mulți dinamoviști care ar putera ajuta clubul să supraviețuieasă fără niciun fel de probleme. Ba chiar să acceadă la performanță! Toată lumea trebuie să vină să strângă rândurile. Suporterii sunt indispensabili acestei echipe! Fără sprijinul constant al suporterilor, Dinamo n-ar fi fost azi nici măcar aici (n.r. – în liga a doua). Sper că cei care au ieșit din program să revină”, a declarat în conferința de presa, de astăzi (16 iunie), Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo.

Zăvăleanu a mai vorbit și despre legăturile cu CS Dinamo: ”Am simțit că suporterii noștri și-ar fi dorit o colaborare cu CS Dinamo. Pentru a evita situații care s-au mai întâmplat în fotbalul de la noi, ar fi bine ca întreg palmaresul să ajungă sub tutela CS Dinamo pentru a exista o continuitate.

Momentan, sunt diferențe de opinie și trebuie să avem și cu cine discuta. În acest moment, nu văd o colaborare cu CS Dinamo, poate doar pe partea de juniori. Din păcate, ne vom opri în acest punct pentru moment. Poate discuția va fi reluată când vom reuși să curățăm SC Dinamo de datorii”.

Administrator judiciar a lui Dinamo a mai vorbit și despre stadionul pe care vom evolua în Liga 2.

”Prima variantă ar fi Colentina. Vom vorbi zilele viitoare cu proprietarul stadionului pentru a vedea dacă putem realiza acest lucru. Încercăm să menținem echipa în București, dar vom vedea care sunt toate variantele”, a afirmat acesta.

CITESTE SI:

Video I Conferință de presa DDB. Cum se reinventează proiectul socios

Nedelcearu înapoi la Dinamo? ”Băieţii sunt recunoscători clubului care i-a crescut”

Mircea Rednic a pierdut procesul cu Dinamo! Ce urmează

3 gânduri despre &8222;Noi plecări din Ștefan cel Mare: ”Azi desfacem contractul cu el, urmează alți doi jucători”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s