Mircea Rednic, despre Răzvan Zăvăleanu: ”Tu nu ești în stare să întreții Săftica”

Mircea Rednic a plecat cu un gust amar de la Dinamo în iarna trecută. ”Puriul” era demis după numai 12 partide, însă înlocuitorii săi nu au putut redresa corabia.

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în cei 74 ani de istorie a clubului, după ce a pierdut dubla manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, scor general 1-3, cu U Cluj.

Antrenorul în vârstă de 60 de ani a făcut o analiză a clubului său de suflet, la 6 luni de la plecarea sa, și a dat de pământ cu întreaga organigramă a lui Dinamo. Steliano Filip, Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan au fost principalii „clienți” ai lui Mircea Rednic.

”Dezamăgirea cea mai mare este că am fost demis și din cauza celor de la DDB și a lui Badea, cei care m-au convins să vin. Eu nu voiam să vin la echipă, dar ei m-au convins. De ce m-ai adus și nu mă lași să-mi fac treaba? Mergi pe mâna marelui strateg și a jucătorilor, care au schimbat doi antrenori înainte de mine și apoi încă doi. Și mai au și nesimțirea să reproșeze lucruri.

Dacă Filip e spiritul lui Dinamo, se învârt mulți în mormânt. Acolo era un buboi, eu l-am spart, iar domnul doctor l-a cusut la loc. Nu trebuia să am încredere în ei, trebuia să îmi fac un contract beton. Am primit propunere să fiu antrenor la Dinamo. Și am spus în ce condiții vin. Nu cei de la București, ci din DDB. O parte din el, de fapt. Că nu este unit. Am zis că vin, dar ce să fac? Să plătesc toate prostiile pe care le-au făcut alții?

Tu (n.r. – Zăvăleanu) vorbești de un nou centru, dar la Săftica nu era nici apă. A făcut șase drumuri în Dubai, nu știu pe banii cui, dar nu a venit nici măcar cu un kilogram de smochine”, a declarat Rednic, la DigiSport.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu mai are de rezolvat o problemă! Ce se va întâmpla cu sigla

Noi plecări din Ștefan cel Mare: ”Azi desfacem contractul cu el, urmează alți doi jucători”

Video I Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre viitorul lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Mircea Rednic, despre Răzvan Zăvăleanu: ”Tu nu ești în stare să întreții Săftica”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s