Start la înscrierile candidaturilor pentru alegerile DDB

Vineri, 17 iunie, prin intermediul email-ului, Programul „DoarDinamoBucurești” a dat drumul procesului de depunere a dosarelor pentru cei care vor candida pentru funcția de președinte al programului.

Alegerile pentru Programul DDB au fost amânte o perioadă destul de lungă. Se pare, însă, că momentul mult așteptat a venit.

Astfel, în această vară, unul dintre cele mai importante puncte care a adus bani în conturile clubului va cunoaște o reorganizare, urmând a fi ales președintele.

În vederea depunerii dosarului pentru funcția de președinte a Programului „DoarDinamoBucurești”, respectivul candidat trebuie să întrunească mai multe condiții.

Dintre acestea, printre cele mai importante criterii de eligibilitate sunt: împlinirea vârstei de 18 ani până la 31 iulie 2022 și calitatea de membru activ în cadrul programului DDB de cel puțin un an la data ultimei zi de depunere a dosarului de candidatură.

De asemenea, sunt importante lipsa antecedentelor penale, precum și capacitatea, din punct de vedere medical, de a-și exercita funcția.

Ultimul criteriu este reprezentat de propriul proiect de conducere și administrare al programului. Toate aceste aspecte vor fi verificate de către o comisie desemnată prin hotărâre de Asociația „Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo”.

Oferta publică făcută DDB pentru a deveni acționar majoritar la Dinamo!

Asociaţia suporterilor dinamovişti DDB (Doar Dinamo Bucureşti) a susținut prima conferință de presă după retrogradarea grupării din Ștefan cel Mare din Liga 1.

Aceștia i-au făcut o ofertă de 1 euro noului acționar majoritar, Dorin Șerdean, care a preluat de la Pablo Cortacero 72% din acțiunile lui Dinamo.

”Am fost mandatat să transmit, din partea DDB, o ofertă publică pentru acționarul majoritar al clubului, Dorin Șerdean. Oferta noastră este de 1 euro.

Totodată, dacă face dovada faptului că a achitat o anumită sumă lui Cortacero pentru achiziționarea pachetului majoritar de acum, vom achita și acea sumă”, a anunțat reprezentantul Programului socios, Cătălin Alexandru, într-o conferință de presă.

În momentul de față, acționariatul lui Dinamo arată astfel: Lotus (Șerdean) – 72,8758%, DDB – 20,0610%, CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) – 7,031%, Cornel Dinu – 0,013%.

CITESTE SI:

Gabi Torje a explicat de ce a lăsat-o pe Dinamo

Igor Jovanovic pune condiții pentru a continua la Dinamo

Mircea Rednic, despre Răzvan Zăvăleanu: ”Tu nu ești în stare să întreții Săftica”

3 gânduri despre &8222;Start la înscrierile candidaturilor pentru alegerile DDB&8221;

Lasă un răspuns