Răzvan Zăvăleanu îi răspunde lui Mircea Rednic: ”Nu poți să-ți faci de cap în felul ăsta”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, i-a oferit o replică lui Mircea Rednic, fostul antrenor al echipei.

În urmă cu o zi, Mircea Rednic a dezvăluit că a fost sunat de către suporterii acționari din DDB, din țară, să revină la Dinamo, în Liga 2, însă acesta le-a transmis că ar veni cu condiția să nu bage niciun ban la club.

Mai mult, ”Puriul” l-a acuzat pe Zăvăleanu că ar fi mers în Dubai pentru a găsi investitori folosindu-se de banii clubului. În plus, fostul antrenor a criticat ideea reprezentatului administratorului judiciar de a înființa o nouă bază pentru echipă, la Adunații Copăceni.

Zăvăleanu i-a oferit o replică lui Rednic, spunând că nu a încasat niciun ban de la Dinamo pentru deplasările sale. Totodată, l-a acuzat pe fostul internațional că ar fi încălcat legea insolvenței în perioada în care antrena echipa, motiv pentru care a trebuit să plătească din propriuș buzunar anumite datorii.

„Drumurile mele, oriunde ar fi ele, nu le poate cenzura domnul Rednic. Eu cred că sunt vorbe fără sens. Cât despre bazele lui Dinamo, realitatea dureroaseă este că atâția oameni au trecut pe la Dinamo și s-au gândit doar cum să ia, nu cum să aducă ceva la Dinamo.

(n.r – despre deplasările înDubai) Chiar nu e treaba lui, că nu i-am cerut bani să-mi dea să mă duc în Dubai, cred că mai am de un bilet de avion. E clar că nu bănuiește că aș fi luat bilete din banii lui Dinamo, sunt numai răutăți noi n-am luat nicio retribuție pentru a ține Dinamo în viață și am adus bani de acasă. Dacă dumnealui crede că deține o mică dovadă că ne-am deplasat pe banii lui Dinamo în Dubai, să vină să o prezinte. Am bătut sute de kilometri la diverse întâlniri și am avut grijă să nu folosesc niciun ban de la Dinamo pentru treaba asta.

Dacă Mircea Rednic a înțeles să încalce prederile legii insolvenței, care spun că înainte de a angaja orice cheltuială, trebuie să soliciți o aprobare prealabilă și dacă a înțeles să-și asume niște decizii în nume propriu, a plătit pentru acestea. Atunci când a procedat legal și a solicitat cu borderouri cheltuieli, acestea au fost aprobate. Dacă și-a angajat niște meciuri de care nu știa nimeni și după, ca să nu iasă prost în fața oamenilor cu care vorbise, a trebuit să plătească ceva, este strict problema lui.

Au fost niște meciuri amicale despre care aflam în ziua jocului. Nu poți să-ți faci de cap în felul ăsta. Te supui supravegherii administratorului judiciar, îi spui în prelabil ce vrei să cheltuiești, se analizează oportunitatea cheltuielii și mai departe se aprobă sau nu. Dacă îl pui în fața împlinit, te trezești că trebuie să plătești din buzunarul tău, nu din buzunarul societății”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digisport.

Mircea Rednic, despre Răzvan Zăvăleanu: ”Tu nu ești în stare să întreții Săftica”

Antrenorul în vârstă de 60 de ani a făcut o analiză a clubului său de suflet, la 6 luni de la plecarea sa, și a dat de pământ cu întreaga organigramă a lui Dinamo. Steliano Filip, Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan au fost principalii „clienți” ai lui Mircea Rednic.

”Dezamăgirea cea mai mare este că am fost demis și din cauza celor de la DDB și a lui Badea, cei care m-au convins să vin. Eu nu voiam să vin la echipă, dar ei m-au convins. De ce m-ai adus și nu mă lași să-mi fac treaba? Mergi pe mâna marelui strateg și a jucătorilor, care au schimbat doi antrenori înainte de mine și apoi încă doi. Și mai au și nesimțirea să reproșeze lucruri.

Dacă Filip e spiritul lui Dinamo, se învârt mulți în mormânt. Acolo era un buboi, eu l-am spart, iar domnul doctor l-a cusut la loc. Nu trebuia să am încredere în ei, trebuia să îmi fac un contract beton. Am primit propunere să fiu antrenor la Dinamo. Și am spus în ce condiții vin. Nu cei de la București, ci din DDB. O parte din el, de fapt. Că nu este unit. Am zis că vin, dar ce să fac? Să plătesc toate prostiile pe care le-au făcut alții?

Tu (n.r. – Zăvăleanu) vorbești de un nou centru, dar la Săftica nu era nici apă. A făcut șase drumuri în Dubai, nu știu pe banii cui, dar nu a venit nici măcar cu un kilogram de smochine”, a declarat Rednic.

CITESTE SI:

Start la înscrierile candidaturilor pentru alegerile DDB

Gabi Torje a explicat de ce a lăsat-o pe Dinamo

Igor Jovanovic pune condiții pentru a continua la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu îi răspunde lui Mircea Rednic: ”Nu poți să-ți faci de cap în felul ăsta”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s