Video I Iuliu Mureșan, atacat de fanii lui Dinamo: ”Pe noi profesioniștii ne-au retrogradat”

Iuliu Mureșan (68 de ani) nu mai este parte din conducerea lui Dinamo, asta după ce Răzvan Zăvăleanu, adminstratorul judiciar, s-a înțeles cu fostul președinte de la CFR Cluj pentru a încheia socotelile dintre el și club.

Ardeleanul este unul dintre principalii vinovați pentru retrogradarea lui Dinamo, în acest sezon. Acuzați că s-ar fi implicat la echipă, deși nu se pricep, responsabilii DDB au ieșit la atac: ”Nu noi am luat deciziile importante. Am lăsat profesioniștii”, a comentat Ionuț Zainea, reprezentant DDB.

”În momentul în care nu am avut conducător, după fuga spaniolilor de la RIN, DDB s-a bazat pe Mario Nicolae și am salvat sezonul. Așa nepricepuți cum ne vedeau oamenii din fotbal, așa, pe principiul tu îl cunoști pe Filip, sună-l să vină, așa cum am știut noi, am salvat acel sezon. Noi ne-am dus în cap când am numit profesioniști să se ocupe și i-am lăsat pe ei. Nu am mai adus jucători, nu ne-am băgat, am zis că nu mai e nevoie.

Pe mine mă amuză când văd oamenii că spun, lăsați profesioniștii. Păi ăștia ne-au îngropat. Păi noi când nu aveam pe nimeni, era Mario director sportiv, am adus jucători cu forța, noi n-am retrogradat. Noi am căzut în B când am adus președinte și l-am lăsat să facă treabă.

S-au tot schimbat antrenori, corect, dar singura constantă în acest sezon a fost domnul Mureșan. Să nu uităm că, atunci când am intervenit, Dinamo era retrogradată. Apoi au venit problemele la clinceni și Gaz Metan și am ajuns la baraj. Dar noi eram retrogradați, sportiv, Mureșan eșuase pe toate planurile”, a declarat Zainea.

DDB nu a mai luat decizii, după instalarea lui Iuliu Mureșan în fruntea clubului.

”Noi am adus jucători doar când nu era conducere, până la venirea domnului Mureșan. După plecarea spaniolilor, era un vid de putere, nu mai lua nimeni decizii, clubul se destrăma. Cineva trebuia să ia decizii. La fel și Steliano Filip, a venit într-un moment greu. Noi nu aveam conducere, știți cum a funcționat? Sunam pe x și îi spuneam, vezi că tu ești din Constanța, convinge-l pe nu știu cine să rămână. Nu mai era nimeni în club.

Noi l-am agreat pe Mureșan, pentru că ne-am uitat pe CV-ul lui, era normal să îl sprijinim, l-am văzut ca un profesionist”, a mai spus Ionuț Zainea, la Playsport Live.

CITESTE SI:

Anunțul făcut de Jonathan Rodriguez: ”Luni mă prezint la reunire”

Răzvan Zăvăleanu îi răspunde lui Mircea Rednic: ”Nu poți să-ți faci de cap în felul ăsta”

Start la înscrierile candidaturilor pentru alegerile DDB

3 gânduri despre &8222;Video I Iuliu Mureșan, atacat de fanii lui Dinamo: ”Pe noi profesioniștii ne-au retrogradat”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s