Costel Orac îl contestă pe Iuliu Mureșan: ”A fost o greșeală”. Ce spune despre Dusan Uhrin și Negoiță

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după ce a pierdut barajul de menținere/promovare în Liga 1 cu Universitatea Cluj (0-2, 1-1). Costel Orac, unul dintre cei mai importanți foști jucători ai clubului din Ștefan cel Mare, a fost martorul retrogradării.

Fostul mare jucător a lui Dinamo, este de părere că Dusan Uhrin și Iuliu Mureșan sunt vinovați pentru faptul că Dinamo a retrogradat în eșalonul secund la finalul sezonului 2021 – 2022 și a explicat de ce a ajuns la această concluzie.

Dinamovistul de legendă nu a uitat nici de Ionuț Negoiță și declară că de la fostul finanțator al lui Dinamo a început declinul echipei.

”Dureros! Am fost la ambele partide de baraj. Nu mai fusesem de trei ani la vreun meci. Le vedeam la televizor. Soția îmi recomandă să mă uit la televizor, că dacă mă enervez, schimb canalul și nu mai am probleme cu inima. Acum am mers și la Cluj, și la București.

Am fost mai mulți jucători din trecut și am simțit că prezența noastră poate ajuta cât de cât echipa, iar actualii «câini» să-și dea seama că e un moment delicat și să dea totul. Ne-am înșelat total! N-au putut…

N-am înțeles nimic! Mai ales modul de abordare de la Cluj. În mod normal, ca antrenor și jucător trebuie să ai o strategie. Orice antrenor juca la rezultat în deplasare, cu o posesie prelungită sau să-i prinzi pe contraatac. Acolo s-a jucat numai cu mingi lungi, degajate de la portar sau fundașii centrali și noi aveam un singur atacant, pe Irobiso. A fost o retrogradare rușinoasă!

Eu am mai spus că debarcarea lui Mircea Rednic a fost o imensă greșeală. Le-au oferit jucătorilor doar o scuză pentru că Mircea îi pusese la muncă ca să-i transforme din punct de vedere fizic.

După mine, a fost și vina lui Uhrin pentru retrogradare! Asta e părerea mea. Mai mult, lucrurile au început să meargă din ce în ce mai prost din momentul în care Negoiță a preluat clubul. De acolo a început declinul lui Dinamo. Eu așa văd lucrurile. Dacă nu ar fi fost probleme mari la nivel de conducere, nici jucătorii n-ar fi abordat jocurile așa cum le-au abordat.

Chiar dacă a avut experiența de la Cluj, după mine a fost o greșeală. Mai ales că am înțeles că între domnul Mureșan și Rednic au existat animozități mai vechi. Nu cred că trebuia să fie o problemă asupra colaborării, mai ales în situația în care se afla echipa. Cert este că s-au adunat cam toate!”, a spus Orac în carul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”.

Dinamovistul de legendă nu a uitat nici de Ionuț Negoiță și declară că de la fostul finanțator al lui Dinamo a început declinul echipei.

”Când a venit Negoiță credeam că are o gândire despre fotbal, mai ales că venise și Anghelache. Eram șase, șapte jucători, Cheran, Oneață, Mulțescu, Dragnea, eu… și ne-am întâlnit cu Negoiță la RIN. Ne-a expus faptul că vrea să ne atragă pe lângă echipă, că suntem gloriile lui Dinamo și să ajutăm cu ce putem. A trecut o perioadă, am mers pe la jocuri și a rămas așa…”, a mai spus fostul atacant.

CITESTE SI:

Mircea Rednic contrazis de DDB: ”Nu știm cu cine a discutat el”

Video I Iuliu Mureșan, atacat de fanii lui Dinamo: ”Pe noi profesioniștii ne-au retrogradat”

Anunțul făcut de Jonathan Rodriguez: ”Luni mă prezint la reunire”

4 gânduri despre &8222;Costel Orac îl contestă pe Iuliu Mureșan: ”A fost o greșeală”. Ce spune despre Dusan Uhrin și Negoiță&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s