Mircea Rednic contrazis de DDB: ”Nu știm cu cine a discutat el”

Mircea Rednic a anunțat, în urmă cu câteva zile că a primit o ofertă din partea fanilor DDB (Doar Dinamo București) de a se reîntoarce pe banca tehnică din Ștefan cel Mare.

”Puriul” a declarat că ar putea lua în considerare această posibilitate cu o singură condiție. Antrenorul nu vrea să mai investească niciun ban în echipa noastră.

”Și acum mi-au propus reprezentanții a 17-18 județe din țară să revin la Dinamo. Dacă vin, nu bag un leu! Cum să vin eu să bag bani ca să îi dau salarii lui Filip? Le-am spus în ce condiții vin.

Cei din DDB m-au rugat, oamenii care cotizează, nu cei de la București, care conduc. DDB nu a fost niciodată unit. Le-am zis că vin la antrenor, dar nu plătesc toate prostiile pe care le-au făcut Contra, Mureșan. Să îl plătesc și pe domnul strateg?”, a spus Mircea Rednic, la ”Digi Sport Special”.

Reprezentantul DDB, Ionuț Zainea a fost surprins și el de declarațiile fostului antrenor și a făcut lumină în acest caz.

”Voi rămâne mereu un fan al dinamovistului Mircea Rednic, îl voi susține întotdeauna. Dar nu a fost contactat de nimeni din factorii de decizie ai grupurilor zonale. Chiar nu știu cu cine a vorbit cu Mircea Rednic. Nu mă deranjează că a fost sunat, dar aș vrea ca cei care l-au sunat să își asume. Așa oricine poate să zică că reprezintă 14 județe din DDB.

Nu știu de ce a spus de DDB. Eu, în dimineața aceea, poate să vă confirme, l-am sunat pe Rednic. Auzisem că sunt tensiuni între el și Mureșan și l-am rugat să ne așezăm la masă, să împăcăm lucrurile că nu se poate lucra așa. Mi-a zis că nu are nimic cu nimeni, doar Zăvăleanu și Mureșan au probleme. Apoi am aflat de demitere, am fost șocat. Nu cred că cineva din DDB a știut de această decizie, Elias sigur nu știa, dar cred că unora le-a convenit.

Programul DDB nu poate numi administrator judiciar, dar nici antrenor. Legea este clară. De altfel Dorin Șerdean a convocat AGA, el decide prin intermediul Adunării Generale. S-a discutat ce e drept cu domnul Șerdean, dar nimic concret. Am văzut și numele lui Mircea Rednic, pe grupuri, nu este o problemă, dar noi așteptam de la Șerdean câteva nume, ca să le putem discuta între noi”, a declarat Zainea, pentru Playsport Live.

Mircea Rednic i-a acuzat pe fanii din DDB că nici nu l-au susținut atunci când a fost îndepărtat de la echipă. Antrenorul a lăsat de înțeles că suporterii s-ar fi implicat și în deciziile luate de club, lucru respins din start de reprezentantul DDB. Ionuț Zainea a explicat că, la nivel de bancă tehnică, programul s-a implicat o singură dată.

”Domnul Răzvan Zăvăleanu a recunoscut și el că singurul moment când suporterii, DDB sau PCH, dacă doriți, s-au implicat în viața echipei, a fost în momentul schimbării lui Stoican cu Uhrin. Noi suntem mereu între ciocan și nicovală, pe o parte avem oameni de fotbal care ne spun mereu să nu ne băgăm, dar pe de altă vin suporterii care spun că noi dăm bani, cum să nu avem măcar un cuvânt.

În rest, de antrenori, vorbiți cu domnul Mureșan, chiar și în cazul lui Bonetti. În momentul venirii italianului, am discutat cu domnul Mureșan, el de abia sosise, nici nu își despachetase cămășile. Dusan plecase iar Mureșan ne-a întrebat cine ar putea veni repede. Noi i-am zis de Dario, dar i-am spus că el decide, dacă îl contactează. Mai departe, s-a ocupat domnul Mureșan. La plecarea lui Bonetti, tot Mureșan a decis”, a mai declarat Ionuț Zainea.

CITESTE SI:

Video I Iuliu Mureșan, atacat de fanii lui Dinamo: ”Pe noi profesioniștii ne-au retrogradat”

Anunțul făcut de Jonathan Rodriguez: ”Luni mă prezint la reunire”

Răzvan Zăvăleanu îi răspunde lui Mircea Rednic: ”Nu poți să-ți faci de cap în felul ăsta”

3 gânduri despre &8222;Mircea Rednic contrazis de DDB: ”Nu știm cu cine a discutat el”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s