Răzvan Zăvăleanu mai are de rezolvat o problemă! Ce se va întâmpla cu sigla

Dinamo a bifat ce mai neagră perioadă din istoria clubului. „Câinii” au retrogradat pentru prima oară în istorie, după ce U Cluj s-a impus cu 2-0 pe teren propriu și a remizat pe stadionul din Ștefan cel Mare, 1-1.

La acest eșec, conducerea lui Dinamo mai are de gestionat și problema siglei, ale cărui drepturi de folosință sunt în posesia lui Nicolae Badea (73 ani).

Pentru a rezolva acest conflict, și Dinamo să nu mai fie nevoită să înregistreze altă siglă, Răzvan Zăvăleanu a mărturisit că a inițiat discuțiile cu omul de afaceri, doar că deocamdată nu s-a ajuns la nicio concluzie.

”Discuțiile cu domnul Badea le-am mai spus. Dumnealui a spus că nu are o problemă să cedeze folosința cu titlul gratuit pe perioadă nedeterminată cu sigla respectivă, noi avem și cealaltă variantă. Dacă se vor concretiza discuțiile cu domnul Badea, vom discuta și cu suporterii și vom vedea dacă vom merge pe linia ‘câinilor’ sau dacă o să implementăm noua siglă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la conferința de presă susținută pe 16 iunie 2022.

“Cu siguranță noi vom continua și vom încerca să scoatem ce e mai bine din punct de vedere al marketingului. Cred că varianta rămânerii siglei actuale ar fi mai bună pentru Dinamo din punct de vedere al tradiției și continuității.

O nouă siglă aduce un plus pe zona de marketing, dar aduce și ceva reticențe ale suporterilor. Vedem dacă vom ajunge cu domnul Badea la o înțelegere și dacă se va rezolva, cel mai bine va fi să mergem cu cea actuală”, este de părere Dan Giuraniuc, director de marketing la Dinamo.

Luna trecută, ”câinii” și-au ales noua siglă

Procesul de votare pentru alegerea noii sigle a lui Dinamo s-a încheiat pe 14 mai, ziua în care clubul a aniversat 74 de ani de la înființare.

Câștigătoarea a fost sigla cu numărul cinci de pe lista finalistelor, cea care are un chenar auriu și conține numele clubului, litera D și anul de înființare.

Clubul a anunțat pe contul oficial de Facebook că logo-ul câștigător urmează să fie stilizat și din sezonul viitor va apărea pe tricourile echipei.

Dinamo a apelat la cinci comisii de vot pentru alegerea finală a siglei clubului: 1) a suporterilor; 2) din cadrul DDB; 3) a legendelor clubului; 4) a celor mai importanți jucători din echipa actuală; 5) a reprezentanţilor de marketing ai clubului.

CITESTE SI:

Noi plecări din Ștefan cel Mare: ”Azi desfacem contractul cu el, urmează alți doi jucători”

Video I Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre viitorul lui Dinamo

Video I Conferință de presa DDB. Cum se reinventează proiectul socios

3 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu mai are de rezolvat o problemă! Ce se va întâmpla cu sigla&8221;

Lasă un răspuns