Dinamo un nou meci amical

Dinamo se pregătește de sezonul 2022/2023, dar și de debutul în liga secundă. ”Câinii” au retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani, de pe prima scenă a fotbalului românesc.

Echipa noastră este într-o perioadă de incertitudine, în care se negociază cedarea pachetului majoritar de acțiuni.

Dinamo nu are încă adminstrator special, dar nici un antrenor principal confirmat, Iulian Mihăescu și Ionel Augustin se ocupă de destinele echipei în momentul de față, până când nu se va lămuri situația la nivel de acționariat.

Însă continuă seria partidelor amicale. Dinamo a început perioada de pregătire cu un meci amical împotriva divizionarei secunde, Concordia Chiajna, meci pierdut cu 1-0 de echipa noastră. Pentru Dinamo urmează un alt meci împotriva unei echipe din zona de play-off din sezonul trecut, este vorba despre Unirea Slobozia.

Meciul se va disputa la Slobozia, sâmbătă, de la ora 11:00!

”Câinii” continuă în același stil și în primul amical

Dinamo a disputat sîmbătă dimineață, pe o căldură infernală, primul meci amical al verii.

Elevii lui Mihăiescu au cedat la limită în primul amical al verii, în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1.

Din cauza problemelor cauzate de Ionuț Negoiță, care are drept de proprietate asupra unor terenuri la Săftica, amicalul nu s-a putut juca așa cum era programat inițial, în baza ”câinilor”, ci a fost mutat la Chiajna.

Dinamo a fost dominată în prima repriză de echipa condusă de pe margine de Ianis Zicu. Llullaku, fostul golgheter al Ligii I, a deschis scorul în minutul 32, în urma unei faze fixe. Chiajna a avut ocaziile mai mari în prima parte, Dinamo a avut câteva replici palide.

După schimbările efectuate la pauză, Dinamo a fost echipa mai periculoasă și s-au ratat câteva ocazii importante, în special prin Lazăr și Bani. În final, Dinamo pierde cu scorul de 1-0 primul meci amical al verii.

Dinamo în prima repriză: Eșanu, Buleică, Ehmann, Dudea, Amzăr – N. Roșu, Cl. Stan – Bordușanu (cpt), Gavrilă, An. Florescu – C. Măgureanu

Rezerve: Ștefan Fara, Gabriel Moura, Deniz Giafer, Răzvan Patriche, Demci Alin, Tone David, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Lazăr, Dinu Daniel, Ionescu Cristian, Mario Șutru

Dinamo în repriza secundă: Fara, Moura, Patriche, Giafer Demici – Ivanov, Țone G. Crețu, Bani, V. Lazăr – Dinu Daniel. Ahmed Bani

Accesul suporterilor a fost interzis la amical.

CITESTE SI:

Raportul demiteri lui Mircea Rednic depus de Zăvăleanu la tribunal

Dinamo a intrat din nou în atenția investitorilor. Anunțul făcut în direct la TV: ”S-ar putea chiar săptămâna viitoare!”

Florentin Petre este dispus să revină în Ștefan cel Mare

3 gânduri despre &8222;Dinamo un nou meci amical&8221;

Lasă un răspuns