Raportul demiteri lui Mircea Rednic depus de Zăvăleanu la tribunal

Răzvan Zăvăleanu și Mircea Rednic poartă un război direct, cei doi atacându-se nu doar prin declarații, ci și pe cale legală.

Conflictul dintre cei doi a pornit din momentul în care Mircea Rednic (60 de ani) a aflat indirect că a fost demis de la Dinamo, în luna decembrei. Totul a pornit de la faptul că administratorul special de atunci, Iuliu Mureșan (67 de ani) a publicat un comunicat oficial pe site-ul clubului.

În fața instanței, Răzvan Zăvăleanu a susținut că Mircea Rednic nu a respectat obligațiile contractuale stabilite.

”Încă din primele zile pe care domnul Mircea Rednic le-a petrecut în funcția de antrenor principal al echipei Dinamo, acesta nu a respectat obligațiile contractuale stabilite, luând decizii în dauna clubului Dinamo, a staff-ului tehnic angajat al clubului, precum și în dauna jucătorilor profesioniști de fotbal cu care clubul a încheiat contracte de activitate sportive, motiv pentru care înțelegem să enumărăm succint parte din abaterilor antrenorului:

La data 12 octombrie 2021, a venit din partea domnului Sandu Cristian, având funcția de preparator fizic, angajat al Dinamo 1948 SA, o sesizare prin care a adus la cunoștința societății faptul că dl Mircea Rednic nu i-a permis să participe la ședințele de pregătire ale echipei Dinamo, precum și faptul că nu i se permite să ia masa de prânz la sala de mese a clubului;

În numele și pe seama societății Dinamo 1948, dl Mircea Rednic a făcut nenumărate rezervări pentru cazare la hotelul Crystal Palace Hotel, pentru diferiți jucători de fotbal, fără a solicita avizul administratorului special sau administratorului judiciar al societății Dinamo 1948:

A dispus ca mai mulți jucători de fotbal, având contracte de activitate sportivă cu cu Dinamo 1948, să nu ia parte la antrenamentele echipei Dinamo sau la jocuri oficiale/amicale ale clubului, fără a avea avizul Directorului Executiv/Administratorului Special și cu aprobarea Administratorului Judiciar al clubului;

A făcut declarații în cadrul conferinței de presă din data de 25.11.2021, prin intermediul căruia a adus prejudicii imaginii și prestigiului clubului Dinamo, făcând afirmații eronate despre starea economică financiară și administrativă a clubului;

A făcut declarații în cadrul conferinței de presă din data de 19.12.2021, prin intermediul căruia a adus prejudicii imaginii și prestigiului clubului Dinamo, făcând afirmații prin care a adus atingere imaginii și valorii jucătorilor profesioniști de fotbal având contract de activitate sportivă cu Dinamo 1948.

Având în vedere repetatele abateri disciplinare ale dlui Mircea Rednic, subscrisa a emis un număr de 3 notificări, prin intermediul căruia s-au solicitat explicații privind deciziile luate de către acesta, precum și atenționarea acestuia privind încălcările grave ale contractului de activitate sportivă, înregistrat la registratura Federației Române de Fotbal.

Ulterior, în data de 21 decembrie 2021, având în vedere multiplele abateri disciplinare ale dlui Mircea Rednic, precum și ratarea obiectivelor de performanță stabilite pentru Contractul de Activitate Sportivă (CAS), societatea Dinamo 1948 a emis notificarea de denunțare a CAS, înregistrat la registratura Federației Române de Fotbal”, se arată în raportul depus de Răzvan Zăvăleanu la Tribunalul București, portivit gsp.ro.

La două zile după ce a fost demis, Mircea Rednic a solicitat achitarea drepturilor salariale restante, precum și a sumei de 32.000 de euro, reprezentând patru salarii compensatorii.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a apreciat că Mircea Rednic este îndreptățit doar la suma în cuantum de 54.883 de lei, reprezentând drepturile salariale cuvenite până la data denunțării contractului. Nu și compensațiile de 32.000 de euro, condiderând că Mircea Rednic nu a respectat clauzele contractuale.

În cele din urmă, Rednic a pierdut procesul cu Zăvăleanu, instanța a respins solicitările antrenorului.

CITESTE SI:

Dinamo a intrat din nou în atenția investitorilor. Anunțul făcut în direct la TV: ”S-ar putea chiar săptămâna viitoare!”

Florentin Petre este dispus să revină în Ștefan cel Mare

Ionuț Nedelcearu şi-a dat acordul pentru transfer. Unde poate ajunge fundaşul

3 gânduri despre &8222;Raportul demiteri lui Mircea Rednic depus de Zăvăleanu la tribunal&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s