Vlad Iacob, prima reacție a presupusului viitor administratorul special al lui Dinamo

În această perioada se negociază cedarea pachetului majoritar de acțiuni, iar în această săptămână vom avea un răspuns într-un sens sau altul.

Câteva detalii au început să iasă la iveală, faptul că Ovidiu Burcă ar urma să fie antrenor, dacă grupul de investitori interesați să vină la Dinamo vor ajunge la o înțelegere cu Dorin Serdean. Dar nu s-a aflat până acum nimic despre un posibil administrator special.

Atât Dorin Șerdean, administratorul firmei Lotus, acționarul majoritar SC Dinamo 1948 SA, cât și Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar – RTZ & Partners SPRL au purtat, în ultimul timp, negocieri cu mai mulți oameni de afaceri și reprezentanți ai unor firme și fonduri de investiții interesante pentru a prelua clubul.

Printre aceștia se numără și Adrian Tomșa, acționar în cadrul Clever Media, trustul care deține mai multe posturi tv, precum Prima TV, Prima Sport, Agro TV sau Profit TV și partener în cadrul EAD Interactive SRL, firma care a cumpărat drepturile tv pentru Liga 1 până în 2024.

În legătură cu posibilul administrator special, se speculează numele lui Vlad Iacob.

Vlad, fiul omului de afaceri Dorin Iacob, este văzut drept omul de legătură pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni la Dinamo. Absolventul Institutului Johan Cruyff s-a abținut de la comentarii și nu dorește să spună mai multe.

”Deocamdată nu vreau să comentez până în momentul în care lucrurile nu intră pe o direcție clară. Atunci, sigur, putem sta de vorbă. Dumneavoastră aveți surse, ați publicat, ce pot să vă zic mai mult?”, a spus Vlad Iacob pentru playsport.ro.

Potrivit prietenilor noștri de la playsport.ro, Vlad Iacob ar urma să fie numit pe postul de administrator special în Ștefan cel Mare, în cazul în care tranzacția se va realiza.

Vlad Iacob a absolvit Academia de Studii Economice din București și a terminat un master în management sportiv, la Barcelona, în cadrul Johan Cruyff Institute. Vlad Iacob s-a aflat în tribune și la amicalul „cu circuit închis” dintre Concordia Chiajna și Dinamo, acolo unde au mers și Răzvan Zăvăleanu, Costel Orac sau Cornel Țălnar, partidă pe care formația alb-roșie a pierdut-o, la limită, scor 1-0.

CITESTE SI:

Christian Irobiso a părăsit ”haita” și a fost prezentat oficial la noua echipă

Dinamo un nou meci amical

Raportul demiteri lui Mircea Rednic depus de Zăvăleanu la tribunal

4 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, prima reacție a presupusului viitor administratorul special al lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s