Video I Ovidiu Burcă, prima reacție despre venirea pe banca lui Dinamo

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de CSM Slatina, se pare că poate reprezenta o soluție pentru Dinamo.

Revenit în tainele antrenoratului după ce o bună perioadă a fost conducător la Rapid, Burcă și-a făcut apariția la amicalul Concordia Chiajna – Dinamo 1-0, disputat sâmbătă dimineața.

Fostul jucător din Ștefan cel Mare, care întotdeauna și-a manifestat admirația față de proiectul ”Doar Dinamo București”, Burcă a confirmat că a vorbit cu Vlad Iacob despre Dinamo.

Potrivit prietenilor de la playsport.ro, Vlad Iacob este omul- cheie implicat în vânzarea lui Dinamo, în care toate drumurile duc, în aceste monent, către Adrian Tomșa.

”Ceea ce eu pot confirma este că am fost să văd un meci al lui Dinamo, cu Chiajna, să îmi revăd actualul prieten Ianis Zicu și de acolo toată lumea a început să speculeze.

Lucrurile sunt foarte neclare, e o situație complicată, complexă la Dinamo și atât pot să vă spun în momentul asta.

Îl cunosc pe Vlad Iacob de foarte mult timp, de când lucram în administrație. E un tânăr care și-a dorit foarte mult timp să intre în zona de administrație sportivă, de a manageria un club, e un tânăr cu foarte mult entuziasm.

Vlad Iacob a fost prezent la meci. Am discutat despre Dinamo cu Vlad, am discutat cu foarte mulți oameni. Am vizionat un meci și am discutat puțin pe tema Dinamo, dar nimic mai mult. Orice aș putea spune în momentul de față, lucrurile sunt complicate și orice aș spune acum sunt prea multe supoziții.

Bineînțeles! Cine nu și-ar dori să antreneze Dinamo? Despre asta e vorba, în condițiile actuale, de incertitudine, de instabilitate, de depresia generală, cred că niciun antrenor nu poate face minuni.

Un antrenor vrea să meargă acolo unde există un minim de stabilitate, la lot, la condiții de antrenament, salarii plătite la timp. Jucătorului trebuie să îi oferi ce îți asumi contractual. Trebuie creat un ambient de performanță.

Când vrei să câștigi campionate, e normal să fie făcută o selecție riguroasă. Nu ajungem până acolo, dar că să poți să îți faci meseria că antrenor cu demnitate, ai nevoie de un minim de condiții.

Ca antrenor, ai nevoie de 6-8 săptămâni că să pregătești echipa. Lucrurile sunt întârziate puțin. Din punct de vedere al unui antrenor, lucrurile sunt puțin întârziate”, a declarat Ovidiu Burcă la Playsport Live.

Burcă a vorbit și despre ultima întâlnire cu Nicolae Badea: ”Cred că acum doi ani de zile, când eram președinte la Rapid. Am mai vorbit așa, de Sărbători ne uram, am o relație bună cu dumnealui. A fost un conducător pe care eu l-am admirat întotdeauna.

Sunt omul care militează forte mult pentru aerul asta proaspăt în mediul fotbalistic din România. Ce ar trebui să facă un administrator special? Nu cred că ar trebui să se implice în transferuri. Cunosc mecanismele din România. Un președinte sau un administrator special cred că ar trebui să organizeze clubul în așa fel încât să nu existe la nivel decizional niciodată un singur om.

Din discuțiile pe care le-am avut cu el, Vlad vede puțin diferit lucrurile”, a mai spus Ovidiu Burcă la Playsport Live.

CITESTE SI:

Steliano Filip s-a răzgândit: ”Da! De ce nu?”

Vlad Iacob, prima reacție a presupusului viitor administratorul special al lui Dinamo

Christian Irobiso a părăsit ”haita” și a fost prezentat oficial la noua echipă

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, prima reacție despre venirea pe banca lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s