Jonathan Rodriguez părăsește ”haita”: ”N-am mai întâlnit așa ceva”

Dinamo se confruntă cu mari probleme după ce a retrogradat în Liga a 2-a, iar situația echipei noastre este una grea.

Mai mulți jucători de bază au plecat de la Dinamo după ce formația a retrogradat pentru prima dată în istorie, a rămas fără antrenor și are probleme financiare.

Cei mai importanți jucători ai „câinilor” au plecat de la club, în frunte cu Gabi Torje, Cosmin Matei și Alex Răuță, iar acum i-a venit rândul şi lui Jonathan Rodriguez.

Nu este nimic surprinzător, ținând cont de cota jucătorului și de salariul foarte mare pe care îl avea la CFR Cluj, el fiind doar sub formă de împrumut la Dinamo.

Fotbalistul sud-american nu reușește nici acum, să înțeleagă cum a fost posibil ca echipa noastră să piardă barajul cu U Cluj și să retrogradeze în Liga a 2-a.

”Aveam speranțe că vom continua în Liga 1, când am semnat în iarnă cu Dinamo am crezut că evităm și barajul. Nu pricep cum de-am pierdut în acest hal. Multe puncte pierdute aiurea, unele pe final de meci, n-am avut moral. E greu dacă nu câștigi sau dacă pierzi 2-3 meciuri la rând.

Chiar și așa, am avut discuții să rămân în Liga 2, dar era foarte, foarte greu să continui, chestie de salariu. Clubul nu putea achita peste un anumit plafon, depind și eu de bani, ca orice om. Am avut o relație foarte OK cu clubul. S-a auzit că vine un investitor, dar până nu e nimic concret…

Eu aș fi dorit să continui, am avut discuții înainte de baraj, aș fi rămas pe mai departe la Dinamo, clar, dacă rămânea în Liga 1. Voiam să fiu la Dinamo, voiam în București. Familia s-a simțit bine în Capitală.

Oricum, e ciudat. Eu simțeam că eram uniți, dar apoi apăreau diverse chestii în presă. Și cine le spunea la presă, ce câștiga? Din păcate, spune multe despre caracterul unora.

Orice se întâmpla în vestiar, apărea în media. N-am mai întâlnit așa ceva! Dacă i-am simțit pe colegi perverși sau incorecți? Chiar nu, de aceea mă miră.

Cât am stat eu la Dinamo, șase luni, toți au fost corecți, au vrut să câștige, nu s-a dat nimeni la o parte. Cine să dea? Te gândești la cei care nu joacă, dar nu poți afirma ce nu cunoști. Urât. Nu m-a interesat să fac anchete, nu sunt polițist.

Vina este comună în privința retrogradării. Multe lucruri s-au adunat. Multe energii negative. Noi pe teren n-am făcut ce trebuie, apoi tot ceea ce înseamnă Dinamo nu a mers”, a spus Jonathan Rodriguez, potrivit gsp.ro.

În preajma barajului cu U Cluj (0-2, 1-1) au apărut informații, ce-au circulat și pe rețelele de socializare, ulterior și Răzvan Zăvăleanu a făcut anchetă internă, că portarul Cristiano Figueiredo și Jonathan Rodriguez s-ar fi înțeles cu ”Șepcile roșii” și au semnat precontract cu adversarii direcți.

”N-am înțeles de unde și cum a apărut asta. Sunt perverși rău cei care au zis așa ceva. Au trecut cinci săptămâni de la baraj, aproape începe Liga 1, eu sau Figueiredo suntem la U Cluj?! Dacă a spus cineva de la Dinamo sau de la CFR Cluj sau de altundeva să le fie rușine!

Am auzit și eu la vestiar, s-a vorbit acolo, nu îmi venea să cred. Apoi, evident, a apărut și în media, nu știu cine scornea minciunile astea”, a mai zis Rodriguez.

Rodriguez a vorbi și despre viitorul să și afirmă că își dorește să rămână în prima ligă din România: ”Mă văd continuând în România. Depinde și ce echipă mă caută. Săptămâna asta ar trebui să deslușesc situația, toate echipele și-au cam format lotul. Impresarul vorbește cu cei de la CFR. Eu am pregătirea făcută la zi, cu Dinamo, până acum.”

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă, prima reacție despre venirea pe banca lui Dinamo

Steliano Filip s-a răzgândit: ”Da! De ce nu?”

Vlad Iacob, prima reacție a presupusului viitor administratorul special al lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Jonathan Rodriguez părăsește ”haita”: ”N-am mai întâlnit așa ceva”&8221;

Lasă un răspuns