Iulian Mihăescu se gândește să plece de la echipă: ”Au mai fost discuţii”

Dinamo se află în cel mai ”negru” punct din istorie, după retrogradarea în Liga a 2-a, iar situația de la club continuă să fie una delicată.

Dinamo nu are niciun post confirmat în plan sportiv și incertitudinea încă persistă.

Gică Mihali a plecat săptămâna trecută, după ce nu i-a putut fi garantat postul de principal pentru sezonul următor. Astfel, Iulian Mihăescu și Ionel Augustin au rămas să se ocupe de destinele echipei, dar situația este încă incertă și Mihăescu spune că s-a gândit și el să plece, mai ales că nu se știa cât va rămâne pe acest post:

“M-am gândit să plec, normal. Atunci când a plecat Mihali, mă gândeam să plec şi eu. Dar eu mai am un an de contract şi o să mi-l duc la bun sfârşit. E greu să nu ştii ce se întâmplă de pe o zi pe alta.

Nu ştiu când vine o nouă conducere, un nou antrenor, e această stare de incertitudine la noi. Am pierdut şi jucători. Neluţ Roşu şi Vali Lazăr se pregătesc cu noi, probabil vor rămâne, dar nu depinde de mine.

Altcineva, cine să mai vină? Au mai fost discuţii, dar cum nu putea nimeni să le promită nimic, au plecat. Condiţiile existente sunt ok, avem tot ce ne trebuie ca să ne pregătim, nu asta e problema.

Dar trebuie să vină un preşedinte, probabil va veni un antrenor. Nu ştiu dacă vor începe cu mine campionatul, poate că până atunci se vor lămuri lucrurile. Dar aşa cum ştiţi dumneavoastră, aşa ştiu şi eu”, a spus Mihăescu pentru fanatik.ro.

Iulian Mihăescu a lămurit şi problema maşinilor de spălat din cantonamentul de la Săftica, echipamentele fiind spălate acum în altă parte:

“Pentru moment nu există acces la maşinile de spălat din cantonament, dar nu e nicio problemă. Nu îşi spală jucătorii singuri echipamentele acasă. Ne ajută cineva din Snagov cu treaba asta. V-am spus, se scriu foarte multe, dar adevărul este că la Săftica avem condiţii foarte bine, chiar şi fără accesul în clădirea renovată. Ne putem antrena bine, altele sunt problemele la club”, a spus Mihăescu.

CITESTE SI:

David Popovici, pregătit să facă spectacol la Europenele de la Otopeni: ”Sunt la noi acasă!”. Obiectivul dublului campion mondial

Jonathan Rodriguez părăsește ”haita”: ”N-am mai întâlnit așa ceva”

Video I Ovidiu Burcă, prima reacție despre venirea pe banca lui Dinamo

2 gânduri despre &8222;Iulian Mihăescu se gândește să plece de la echipă: ”Au mai fost discuţii”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s