Cosmin Matei, moment de sinceritate după retrogradarea lui Dinamo: ”Atunci am început să plâng”

29 mai 2022 va rămâne în istorie drept cea mai neagră zi din istoria lui Dinamo. Dusan Uhrin și elevii săi au retrogradat-o pe Dinamo pentru prima oară în istoria sa din Liga I de fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 1-1 (1-1), pe 29 mai, pe teren propriu, în manşa a doua a barajului pentru menţinere / promovare. În tur fusese 0-2.

Cosmin Matei (30 ani) a fost pe teren în returul cu U Cluj. Autorul pasei decisive la reușita lui Vlad Morar (28 ani) a mărturisit că a trecut prin momente cumplite după ce Dinamo a retrogradat și că s-a exteriorizat abia după ce meciul s-a sfârșit.

Matei a povestit cum au fost acele clipe după retrogradare.

”Da, după retrogradare, eu, cei care au fost alături de mine ştiu. O noapte după meci nu am dormit, am dormit următoarea noaptea. Da, am plâns.

Nu la stadion, dar când am ajuns acasă am ajuns să realizez gravitatea situaţiei, toată lumea vorbea la televizor, am văzut şi fazele cu mine când am lovit bara, atunci am început să plâng.

Mă gândeam că dacă aveam puţină şansă puteam să schimbăm soarta”, a declarat Cosmin Matei pentru PRO Arena.

Gol Vlad Morar în returul barajului Dinamo – U Cluj 1-1

Dinamo, care a încheiat pe locul 8 în play-out, este al doilea cel mai titrat club din Liga I, cu 18 titluri şi 13 Cupe ale României.

Cosmin Matei și-a găsit rapid angajament după retrogradarea lui Dinamo. Mijlocașul ofensiv a fost curtat de Sepsi OSK și a semnat un contract valabil până în vara lui 2024.

Jucătorul Cosmin Matei, în vârstă de 30 de ani, a mai evoluat în carieră şi la alte echipe precum Farul Constanţa, Steaua, Genclerbirligi (Turcia), NK Istra 1961 (Croaţia), Atromitos (Grecia) sau Astra Ploieşti.

CITESTE SI:

Handbal I Raul Nantes și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo

Iulian Mihăescu se gândește să plece de la echipă: ”Au mai fost discuţii”

David Popovici, pregătit să facă spectacol la Europenele de la Otopeni: ”Sunt la noi acasă!”. Obiectivul dublului campion mondial

3 gânduri despre &8222;Cosmin Matei, moment de sinceritate după retrogradarea lui Dinamo: ”Atunci am început să plâng”&8221;

Lasă un răspuns