Video I Ion Marin, semnal de alarmă: ”Nu este timp absolut deloc”

Dinamo se află în cel mai ”negru” punct din istorie, după retrogradarea în Liga a 2-a, iar situația de la club continuă să fie una delicată.

Dinamo nu are niciun post confirmat în plan sportiv și incertitudinea încă persistă.

Fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare, Ion Marin (67 de ani) trage mai multe semnale de alarmă și spune că este deja foarte târziu pentru organizarea noii echipe.

Mai mult, acesta cere convocarea AGA, altfel nu se poate vorbi, în haosul de la Dinamo, despre promovare.

”Nu sunt implicat absolut deloc acolo, nu am nicio funcție oficială și probabil că nu voi avea. Eu am răspuns cu plăcere solicitării domnului Zăvăleanu, dar grupul acela nu are nicio calitate oficială de a decide ceva. Noi nu decidem nimic, sunt doar niște consultări, despre care nu putem spune că au dat roade prea multe.

Pașii la care se referea că trebuie făcuți încă nu s-au făcut. Domnul Zăvăleanu a spus că are niste pași. Numirea președintelui, președintele să numească grupul tehnic și de acolo să înceapă să se deruleze toate celelalte.

Dacă nu greșesc, mai este o lună de zile până la începerea campionatului. Nu este timp absolt deloc că să pregătești echipa a doua. Nu vei putea, din punct de vedere financiar nu ai nicio șansă se aduci jucători de valoare.

Situația e incertă în continuare, mie îmi pare rău că în primul rând nu s-au refăcut structurile de conducere ale clubului. Făceți-o, că nu ai timp. Eu trag un semnal de alarmă, pentru că s-a vehiculat că s-ar dori ca Dinamo să promoveze din primul an în Liga 1. După părerea mea nu este posibil așa ceva”, a spus Ion Marin la Playsport Live.

Bogdan Gavrilă este singurul jucător prezentat de Dinamo, iar Roșu și Lazăr momentan fac doar antrenamente.

”Noi facem niste schimb de mesaje pe telefon. Eu, să mă apuc să spun că jucătorul acesta e bun și poate face față, ar trebui să îl cunosc în primul rând. În privința lui Lazăr, chiar daca are o vârstă, poate fi util, din mai multe puncte de vedere. Este un copil care a jucat la Dinamo, știe ce înseamnă Dinamo și îi poate modela și pe ceilalți. Dar nu am cum să mă exprim despre ceilalți jucători.

Vă informez, vă declara oficial, vă spun direct. Da! Ajut din toate punctele de vedere, cu orice pot, fără să am o funcție oficială, pentru că sunt sub contract cu FRF. Nu am pretenția de salariu, de funcții, dacă este nevoie să îmi spun o părere, o fac cu mare placere.

Eu sunt sub contract cu FRF, sunt clauze foarte clare în acest contract, dar problema pe care o ridicați este mult mai complicată. Vorbim de un Dinamo într-o dezordine extraordinar de mare, care nu poate asigura absolut nimic. Contracte, transferuri, grup tehnic, nu avem președinte.

Această colaborare, care va trebui să existe, ar trebui să fie o colaborare extraordinare extraordinară, ca să avem succes. Cine crede că liga 2 este ușoară și că se vă promova din primul an, se înșală. Nu are nicio șansă, așa cum este acum.

Din punctul meu de vedere, Saftica este salvarea lui Dinamo. Este centrul de pregătire extraordinară. Dar te găsești în situația în care doctorul pleacă, bucătarul pleacă, magazinerul pleacă…

Eu nu înțeleg de ce se trage de timp și nu se întuneste AGA?! Eu știu că domnul Șerdean este acționar majoritar. Eu credeam că Șerdean, ca acționar majoritar, ar trebui să caute soluții financiare, între prietenii pe care îi are, să participe la consolidarea financiară a lui Dinamo, ca să facă față. Nu să caute să își dea acțiunile!! El și-a luat acțiuni ca să caute să le dea?!”, a mai spus Ion Marin.

CITESTE SI:

Natație I David Popovici & Co, aur pentru România!

Dinamo, șapte mutări ratate: ”I-am avut în mână!”

Cosmin Matei, moment de sinceritate după retrogradarea lui Dinamo: ”Atunci am început să plâng”

3 gânduri despre &8222;Video I Ion Marin, semnal de alarmă: ”Nu este timp absolut deloc”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s