Prima reacţie a Ministrul Sportului, după ce a fost pus la colț de mama lui Robert Glinţă după gafa de la aeroport

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a oferit o primă reacţie, după ce l-a omis în discursul său pe Robert Glinţă, la revenirea de la Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta.

Omul momentului, la revenirea în România a sportivilor David Popovici şi Robert Glinţă, a fost campionul mondial. Cei doi au fost întâmpinaţi de oficialii români, iar Eduard Novak a avut doar cuvinte de laudă doar pentru David Popovici. Pe aeroportul din Otopeni, ministrul Sportului l-a omis pe Glinţă, care nu a părut afectat de moment.

La câteva săptămâni distanţă, Eduard Novak a recunoscut că a greşit, dar a dezvăluit că a ţinut legătura cu Robert Glinţă, cât timp David Popovici savura momentul gloriei.

„Recunosc. Sunt şi eu om, am vrut să vorbesc din inimă. Să ştiţi că am fost alătumereu de Robert. I-am trimis mesaje în acea perioadă in care ţara a auzit numai de numele de Popovici şi am fost mereu aproape. Am postat când toată lumea vorbea despre Popovici şi cred că şi mama lui Robert va înţelege şi e important ca Robert să ştie ce trebuie să ştie”, a declarat Eduard Novak pentru Orange Sport.

Chiar dacă Glinţă nu şi-a expus public nemulţumirea, mama sportivului l-a pus la zid pe şeful MTS

”La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS, în episodul acestei primiri la aeroport, încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român! Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări.

Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația năroadă etalată cu acest prilej”, a răbufnit Irina Angelica Glință.

Robert Glință, locul 5 în finala de 50 de metri spate

Înotătorul american Justin Ress, descalificat iniţial în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta, a fost desemnat câştigător al medaliei de aur, după ce sancţiunea dictată împotriva sa a fost anulată, informează AFP.

Dinamovistul Robert Glinţă s-a clasat pe poziţia a cincea în finala de sâmbătă, la egalitate cu grecul Apostolos Christou, ambii fiind înregistraţi cu acelaşi timp (24 sec 57/100).

Hunter Armstrong, clasat pe locul al doilea, la două sutimi de secundă de Ress, dar care a beneficiat de această descalificare şi a primit medalia de aur pe podium, a intrat în final în posesia argintului, în timp ce polonezul Kswarey Masiuk a primit medalia de bronz, atribuită iniţial italianului Thomas Cecconi, retrogradat pe locul al patrulea.

CITESTE SI:

Reacția lui David Popovici, după medalia de aur cucerită cu ştafeta la Europenele de la Otopeni: ”Mă bucur că pot să reprezint o echipă atât de frumoasă”

Video I Ion Marin, semnal de alarmă: ”Nu este timp absolut deloc”

Natație I David Popovici & Co, aur pentru România!

3 gânduri despre &8222;Prima reacţie a Ministrul Sportului, după ce a fost pus la colț de mama lui Robert Glinţă după gafa de la aeroport&8221;

Lasă un răspuns