Reacția lui David Popovici, după medalia de aur cucerită cu ştafeta la Europenele de la Otopeni: ”Mă bucur că pot să reprezint o echipă atât de frumoasă”

Echipa masculină a României (David Popovici, Vlad-Ştefan Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick-Sebastian Dinu) a cucerit medalia de aur la Campionatul European de nataţie juniori de la Otopeni, în proba de ştafetă 4×100 de metri liber.

Pentru dinamovistul David Popovici este o nouă medalie de aur, după cele luate, luna trecută, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, la categoria de seniori.

Imediat după cursa fantastică a celor patru înotători români, Popovici şi-a felicitat coechipierii şi le-a mulţumit suporterilor români, care au făcut o atmosferă fantastică în timpul întrecerii.

”A fost o strategie foarte bună. Mă bucur că împreună am avut putere să ne sincronizăm şi să ne coordonăm atât de bine. E un câştig muncit împreună. Am muncit la fel de mult, suntem la fel de buni şi facem o echipă super, super bună.

Eu mă simt foarte bine, mă bucur că pot să reprezint o echipă atât de frumoasă şi puternică.

(n.r. despre fanii români) E mult mai bine decât mă aşteptam. E altceva. Pe mine personal m-a energizat extrem de tare şi mi-a dat un foarte, foarte mare boost de încredere”, a declarat David Popovici, după medalia câştigată la Europene.

Tot marți seara, ștafeta României de 4×100 m liber feminin s-a clasat pe locul 5. În prima finala cu prezență românească de la această ediție a Campionatului European de înot pentru juniori, echipa României, formată din Bianca Costea, Rebecca-Aimme Diaconescu, Irina Preda și Anastasia Bako, s-a clasat pe locul 5. Timpul fetelor a fost 3:48,57.

CITESTE SI:

Video I Ion Marin, semnal de alarmă: ”Nu este timp absolut deloc”

Natație I David Popovici & Co, aur pentru România!

Dinamo, șapte mutări ratate: ”I-am avut în mână!”

3 gânduri despre &8222;Reacția lui David Popovici, după medalia de aur cucerită cu ştafeta la Europenele de la Otopeni: ”Mă bucur că pot să reprezint o echipă atât de frumoasă”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s