„Câinii” îşi unesc forţele: ”Nu putem sta aşa, în paralelism”

Dinamo Bucureşti a retrogradat în Liga a doua în acest sezon, însă nu este singura Dinamo în existenţă.

După retrogradarea lui Dinamo din Liga 1, în spațiul public și-au făcut loc din ce în ce mai des discuții legate de celelalte echipe cu acest nume din fotbalul românesc. Clubul Sportiv Dinamo joacă în Liga 3, iar FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, există în Liga 4, până acum fără intenții de performanță.

„Câinii” îşi pot uni forţele într-un moment greu, iar preşedintele de la CS Dinamo, Ionuţ Popa, a susţinut că i-a făcut o ofertă de fuzionare cu echipa din Liga 2 administratorului judiciar de la FC Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.

În acest moment, fiind club departamental, CS Dinamo nu ar putea promova în Superligă, la fel cum a păţit şi Steaua Bucureşti.

”La anul am fi în situaţia lor (n.r. – CSA Steaua), dacă promovăm în Liga a 2-a. O să analizăm, noi avem o relaţie bună cu conducerea clubului, cu domnul Zăvăleanu şi o să ajungem la un numitor comun. Nu putem sta aşa, în paralelism. Cu noi, domnul Badea nu mai are nicio legătură”, a spus Ionuţ Popa, la as.ro LIVE.

Conducătorul de la CS Dinamo a vorbit şi despre palmaresul clubului de tradiţie şi a delimitat performanţele istorice: ”Până în 1999 a fost la noi (n.r. – palmaresul lui Dinamo), este la noi. Este continuatoarea clară după modelul UEFA, FIFA”, a mai spus Ionuţ Popa.

Răzvan Zăvăleanu a lămurit problema juridică

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a ținut să-i liniștească pe fanii dinamoviști și a lămurit problema juridică, în contextul în care în acest moment celelalte două echipe Dinamo.

”Am studiat juridic problema asta cu ‘3 Dinamo’. Continuatorul este cel care deține drepturile nepatrimoniale. Nu există dubiu în privința cărui Dinamo este cel adevărat, secția de fotbal, mă refer. Echipa din Liga 2 este cea de drept”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Video I Florentin Petre a răspuns la chemarea în Ștefan cel Mare: ”Eu așa am crescut”

Video I Aur pe linie pentru David Popovici! Prima reacție a lui David Popovici, după ce a stabilit un nou record la 50 de metri liber la Campionatul European

CS Dinamo, noi informații despre construcția noului stadion Dinamo: ”Am propus să îl înălţăm”

3 gânduri despre &8222;„Câinii” îşi unesc forţele: ”Nu putem sta aşa, în paralelism”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s