Video I Florentin Petre a răspuns la chemarea în Ștefan cel Mare: ”Eu așa am crescut”

Dinamo se pregătește pentru debutul în Liga 2. Mai este o lună până la startul sezonului, iar echipa încă sunt antrenați de antrenorii intermediari Iulian Mihăescu și Ionel Augustin.

Florentin Petre (46 de ani) a răspuns la întrebarea momentului, aceea de a reveni la Dinamo. ”Piticul” spune că și-a dat cuvântul și că nu va pleca din Moldova. Cu toate acestea, recunoaște că ar veni oricând să își ajute echipa de suflet.

”Am vorbit cu domnul președinte, cu domnul Badea. Am vorbit cu dânsul, zilele trecute. M-a sunat să vin la Dinamo, să antrenez. M-a întrebat cum sunt, i-am explicat că am contract cu Ceahlăul Piatra Neamț.

La mine nu contează o hârtie, contează cuvântul. I-am mulțumit frumos. Nici nu mi-a propus. A vrut să vadă cum mă simt. Asta e un lucru bun. Deocamdată nu pot să plec de acolo, sunt niște oameni deosebiți.

Am spus, mai devreme sau mai târziu voi veni să antrenez Dinamo fară niciun fel de problemă. Meritam să fiu antrenor la Dinamo. Tot ceea ce am făcut pentru Dinamo, am făcut din pasiune, din respect.

Eu așa am crescut pe lângă ei. Disciplina acestui club era atât de bine conturată”, a mai spus Florentin Petre la Playsport Live.

În consecință, Florentin Petre este de părere că Ionuț Chirilă ar trebui să primească o șansă și să fie numit la Dinamo.

”Singurul lucru care m-a deranjat extraordinar de tare în privința lui Ionuț Chirilă… El știe foarte mult fotbal… Ar fi trebuit să fie mult mai respectat de cât a fost până acum. Ar fi trebuit să prindă o echipă, să antreneze. E și foarte greu, că antrenor pierzi ritmul. Ar putea fi foarte bine la Dinamo, eu știu foarte bine cum gândește, tot ce ar trebui să facă.

La Dinamo s-a greșit în timp, gestionarea grupului, a fotbaliștilor. Dacă simplificau totul, cu siguranță Dinamo era în altă lume acum. Mă doare foarte tare, acest club nu merita ceea ce se întâmplă”, a mai declarat Florentin Petre, prietenilor noștri de la Playsport Live.

CITESTE SI:

Video I Aur pe linie pentru David Popovici! Prima reacție a lui David Popovici, după ce a stabilit un nou record la 50 de metri liber la Campionatul European

CS Dinamo, noi informații despre construcția noului stadion Dinamo: ”Am propus să îl înălţăm”

Dinamo anunță noi transferuri în Ștefan cel Mare. Care este situația băncii tehnice

3 gânduri despre &8222;Video I Florentin Petre a răspuns la chemarea în Ștefan cel Mare: ”Eu așa am crescut”&8221;

Lasă un răspuns