Oficial I Ce se întâmplă cu Steliano Filip, Andrei Radu și Ahmed Bani

Dinamo se confruntă cu mari probleme de lot, din cauza situaţiei financiar, iar în așteptarea investitorii, români sau israelieni, care să vină să producă o infuzie de capital la Dinamo, fotbaliștii au efectuat vizita medicală, în dimineaţa zilei de joi.

Din lista de jucători, se remarcă lipsa unor nume ce au retrogradat echipa noastă sunt Radu și Filip.

Ionel Augustin, fostul mare atacant al clubului Dinamo, în prezent antrenor intermediar la Dinamo, a dezvăluit care este situația acestora, dar și a Ahmed Bani și Alin Buleică.

”Cu Bani au fost discuții, dar nu putem să renunțăm la un junior pe nimic! Ei vor să ia jucători gratis. Domnul Zăvăleanu nu o să blocheze niciodată un transfer dacă vine cineva cu bani. Toți se pregătesc foarte bine, îți dau cuvântul meu de onoare.

Am vorbit și cu Steliano și omul este…. am purtat discuții, dar nu cred că vrea să mai rămână. Vrea să plece liber și e o problemă. Nici el, nici Andrei Radu. Nu vor să renunțe nici la bani, nici să le mișcoreze contractele. Alin Buleică ne-a anunțat și el că nu mai rămâne”, a declarat Oneață pentru fanatik.ro.

Ionel Augustin are încredere în lotul lui Dinamo

Augustin speră că cei din conducerea clubului vor reuși să facă rost de bani pentru a aduce jucători,.

”Din punct de vedere sportiv suntem cât de cât organizați. Copiii se prezintă la antrenamente, am făcut și vizita medicală. Sunt mulțumit de cum am jucat cu Chiajna și cred că a fost chiar un joc bun, doar că nu scăpăm de seria asta neagră de rezultate și e lipsă de încredere. Sper să mai vină jucători, altfel nu prea avem șanse să promovăm”, a spus legenda dinamovistă.

Antrenorul secund al lui Dinamo consideră că Dinamo are șanse să promoveze în acest an ținând cont de nivel destul de scăzut al campionatului.

”Nici celelalte echipe din Liga 2 nu sunt foarte bune. Spre exemplu, aveam o părere foarte bună despre Concordia Chiajna, dar noi am fost peste ei din punct de vedere tehnic și tactic. Au profitat de experiența lor și de forța de joc și au câștigat. Să sperăm că vom arăta mai bine cu Slobozia”, a spus Ionel Augustin.

Augustin are încredere în lotul actual a lui Dinamo și mai ales în tinerii Bordușanu, Amzar sau Stelea

”Eu sunt un antrenor optimist și am încredere în lotul actual, bineînțeles dacă îl vom păstra. Cred că avem măcar 50% șanse de promovare. Din punct de vedere sportiv stăm foarte bine, însă din punct de vedere financiar stăm foarte prost. Sper să se facă toate eforturile în acest sens. Se știe că în acest sezon va fi un nivel destul de modest în Liga a doua.

Ei sunt copii de caracter și zic că vor să continue la echipă, dar să vină cineva să discute cu ei. Fără bani nu se poate face performanță. Asta e clar. Este foarte greu să ții în continuare lotul. În caz contrar vom juca cu copiii de la Dinamo U19. Dar așa ne ducem în Liga a treia fără probleme! E foarte greu.

Eu am încredere și în jucătorii tineri: în Bordușanu, Bani, Amzar, Stelea, sunt talentați și pot da randament lângă niște jucători cu experiență. Claudiu Stan poate să fie și el o soluție bună. Dacă vom reuși să facem un mix între tineri și jucători cu experiență atunci vom avea o echipă competitivă. Nu cred că o să vină jucători sub formă de împrumut. Nu mi se pare o idee bună dacă pleacă după un an”, a mai spus Oneață.

CITESTE SI:

Ionel Augustin are încredere în lotul lui Dinamo: ”Din punct de vedere sportiv stăm foarte bine”

Ministerul Sportului nu cedează și este categoric după decizia luată. Anunțul lui Eduard Novak

„Câinii” îşi unesc forţele: ”Nu putem sta aşa, în paralelism”

4 gânduri despre &8222;Oficial I Ce se întâmplă cu Steliano Filip, Andrei Radu și Ahmed Bani&8221;

Lasă un răspuns