Țălnar, cerere URGENTĂ înaintea debutului în noul sezon

Aflată într-o situație complicată din punct de vedere sportiv, dar și administrativ, Dinamo București se pregătește pentru debutul sezonului în Liga 2.

Echipa noastră a disputat două partide amicale, ambele pierdute fără să marcheze vreun gol.

După confruntarea cu Unirea Slobozia, în care gazdele s-au impus cu 5-0, Ionel Augustin a vorbit cât se poate de sincer despre situația de la echipă. Acesta a criticat aspru prestația fotbaliștilor, declarând de asemenea că echipa are nevoie de un antrenor cât se poate de serios.

”Au fost foarte multe greșeli personale. Trebuia să punem probleme, să-i hărțuim, să nu-i lăsăm să joace. Din contră, le-am dat posibilitatea să aibă spații libere și să finalizeze.

În acest moment, suntem sub nivelul mării. Pe lângă că jucătorii nu au valoare, nici nu vor să alerge. Asta e problema cu care ne confruntăm și la antrenamente. Nu putem să-i scoatem din starea asta.

Trebuie să aducem jucători, cât se poate de repede, jucători care au avut minute multe, măcar în Liga 2. Am avut contacte cu câțiva jucători, dar n-a avut cine să vorbească cu ei și i-am pierdut.

Domnul Țălnar a vorbit cu cei patru de la Rapid, Carnat, Bălan, Stahl… au vrut copiii să vină, dar n-a avut cine să-i ia. Și eu am avut discuții cu Mușat, Boldor și cu Dumitrașcu, dar i-a luat Chindia Târgoviște.

Nu știu ce ar putea să-i motiveze pe jucători… nici banii. Depășește orice imaginație și nu știm de unde să-i luăm. Noi încercăm să aducem repede câțiva jucători. Cu puțină organizare, putem să terminăm în primele 6-7 echipe.

Trebuie să fie și un antrenor dur, care să pună piciorul în prag. La Dinamo nu poate antrena oricine, trebuie să fie cineva respectat. Eu sunt foarte afectat, chiar dacă nu mă exteriorizez. Dacă nu eram noi, nu avea cine să facă antrenamentele și meciurile astea”, a declarat Ionel Augustin, la finalul partidei.

Totodată, Cornel Țâlnar, care face parte din comisia tehnică a lui Dinamo, a avut un mesaj direct către conducerea lui Dinamo.

„Dacă nu facem 10 transferuri și nu aducem fotbaliști buni, Liga 3 scrie pe noi”, a spus Cornel Țâlnar, potrivit unui trust de presă.

În primul amical al verii, Dinamo a fost învinsă de o altă formație de eșalon secund, Concordia Chiajna (0-1).

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

CITESTE SI:

Dinamo și-a stabilit obiectivul în noul sezon: ”Eu zic că putem”

Oficial I Ce se întâmplă cu Steliano Filip, Andrei Radu și Ahmed Bani

Ionel Augustin are încredere în lotul lui Dinamo: ”Din punct de vedere sportiv stăm foarte bine”

3 gânduri despre &8222;Țălnar, cerere URGENTĂ înaintea debutului în noul sezon&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s