Dinamo și-a stabilit obiectivul în noul sezon: ”Eu zic că putem”

Dinamo s-a înscris oficial în sezonul următor al Ligii a 2-a și se pregătește de sezonul 2022/2023.

Chiar dacă, o parte din fotbaliști sau simpatizanți ai lui Dinamo, dau bir cu fugiţii, ”câinii” rămân alături de echipă. Acest lucru l-a confirmat Ionel Augustin, care alături de Iulian Mihăescu se străduiesc să pună echipa noastră pe picioare, din funcția de antrenori intermediari.

Din punctul de vedere a lui Ionel Augustin, ”câinii” se vor bate la promovare cu 2-3 echipe, iar Cupa României va fi obiectivul ”haitei”.

”Cele mai bune echipa din Liga 2 mi se par Buzăul, Slobozia, vine din spate și Slatina care se organizează bine, Steaua, dar ei nu au drept de promovare. E posibil să li se facă culoar să promoveze. Eu zic că putem și noi să prindem play-off.

De ce să nu fie un obiectiv și Cupa României pentru Dinamo? Vom lupta până când vom da faliment. Nu poți să le spui jucătorilor că nu ne interesează Cupa! E o competiție cu tradiție pentru Dinamo și o tratăm ca atare”, a spus Oneață, pentru fanatik.ro.

Totodată, legendarul atacant a lui Dinamo, a anunțat că atât el cât și Iulian Mihăescu, vor conduce ”haita” spre obiectivele stabilite. Singurul lucru pentru care ar ceda, este doar stabilirea unui staff tehnic.

”Eu cu Iulian Mihăescu rămânem și ne facem datoria! Dacă vine cineva și vrea să ne oprească, niciun fel de problemă! Comisia Tehnică cred că va rămâne în continuare. Să vedem ce finanțator vine”, a declarat Ionel Augustin pentru sursa mai sus citată.

Ionel Augustin are încredere în lotul lui Dinamo: ”Din punct de vedere sportiv stăm foarte bine”

Augustin speră că cei din conducerea clubului vor reuși să facă rost de bani pentru a aduce jucători,.

”Din punct de vedere sportiv suntem cât de cât organizați. Copiii se prezintă la antrenamente, am făcut și vizita medicală. Sunt mulțumit de cum am jucat cu Chiajna și cred că a fost chiar un joc bun, doar că nu scăpăm de seria asta neagră de rezultate și e lipsă de încredere. Sper să mai vină jucători, altfel nu prea avem șanse să promovăm”, a spus legenda dinamovistă.

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Dinamo Bucureşti va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Slobozia, un amical împotriva echipei Unirea Slobozia.

CITESTE SI:

Oficial I Ce se întâmplă cu Steliano Filip, Andrei Radu și Ahmed Bani

Ionel Augustin are încredere în lotul lui Dinamo: ”Din punct de vedere sportiv stăm foarte bine”

Ministerul Sportului nu cedează și este categoric după decizia luată. Anunțul lui Eduard Novak

3 gânduri despre &8222;Dinamo și-a stabilit obiectivul în noul sezon: ”Eu zic că putem”&8221;

Lasă un răspuns