”Oneață” tranșant cu foștii antrenori ai lui Dinamo: ”Ce au făcut oamenii ăștia”

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de peste 74 de ani a clubului în liga secundă, după ce a pierdut barajul de menținere – promovare împotriva celor de la Universitatea Cluj, scor 1-3 la general.

Echipa noastră pe parcursul sezonului trecu a fost condusă de cinci antrenori: Dario Bonetti, Sorin Colceag, Mircea Rednic, Flavius Stoican și Dusan Uhrin.

Ionel Augustin, fostul mare atacant al clubului Dinamo, în prezent antrenor intermediar la Dinamo, a răbufnit și i-a criticat pe antrenorii lui Dinamo din sezonul trecut care au dus echipa la retrogradare.

”Antrenorii ăștia care s-au perindat în jurul clubului Dinamo, numai cu experiență, am ajuns să retrogradăm cu ei! Despre ce vorbim?! Marii antrenori care nu au ajutat cu nimic, deși am și eu o părere bună despre ei!

Au adus jucători cu contracte foarte mari și uite acum ce tragem și trebuie să le dăm bani, să negociem să renunțe la o parte din bani. Ce au făcut oamenii ăștia nu-mi vine să cred și o să mai plătim în continuare de pe urma acestor greșeli”, a spus Augustin, potrivit unui trust de presă.

Ionel Augustin are încredere în lotul lui Dinamo: ”Din punct de vedere sportiv stăm foarte bine”

Augustin speră că cei din conducerea clubului vor reuși să facă rost de bani pentru a aduce jucători,.

”Din punct de vedere sportiv suntem cât de cât organizați. Copiii se prezintă la antrenamente, am făcut și vizita medicală. Sunt mulțumit de cum am jucat cu Chiajna și cred că a fost chiar un joc bun, doar că nu scăpăm de seria asta neagră de rezultate și e lipsă de încredere. Sper să mai vină jucători, altfel nu prea avem șanse să promovăm”, a spus legenda dinamovistă.

Antrenorul secund al lui Dinamo consideră că Dinamo are șanse să promoveze în acest an ținând cont de nivel destul de scăzut al campionatului.

”Nici celelalte echipe din Liga 2 nu sunt foarte bune. Spre exemplu, aveam o părere foarte bună despre Concordia Chiajna, dar noi am fost peste ei din punct de vedere tehnic și tactic. Au profitat de experiența lor și de forța de joc și au câștigat. Să sperăm că vom arăta mai bine cu Slobozia”, a spus Ionel Augustin.

CITESTE SI:

Oficial I Ce se întâmplă cu Steliano Filip, Andrei Radu și Ahmed Bani

Ionel Augustin are încredere în lotul lui Dinamo: ”Din punct de vedere sportiv stăm foarte bine”

Ministerul Sportului nu cedează și este categoric după decizia luată. Anunțul lui Eduard Novak

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s