Într-un final, Steliano Filip pleacă din Ștefan cel Mare! Când semnează rezilierea

Dinamoviștii s-au reunit joi, 7 iulie, pentru a efectua viza medicală la Policlinica Vitan din Capitală. Un total de 23 de fotbaliști s-au prezentat pentru analize. Din lista de jucători, se remarcă lipsa unor nume de bază în stagiunea trecută: Grigore, Radu, Moura și Filip.

Cel din urmă nu mai este dorit de nimeni din Ștefan cel Mare și asta nu doar pentru că are unul dintre cele mai mari salarii din întreg lotul, ci și pentru că este bănuit de mulți suporteri că este persoana care oferă informații în presă.

Neavând oferte pentru un transfer, Filip a rămas la Dinamo, cu nemulțumirile de rigoare și cu o atitudine neprofesionistă.

Acesta chiar a acuzat clubul că cineva ”vrea să îl facă puțin”, amenințând că se va adresa comisiilor pentru recuperarea banilor restanți:

”Îmi pare rău, dar n-am altă soluție să scap de asta decât acel memoriu, nu că vreau eu să fac rău lui Dinamo. Suporterii adevărați și în special liderii galeriei știu cine și cum sunt. Lumea mă face mercenar, toți spun «Vezi, Doamne, ai luat bani la semnătur㲻. Probabil, ideea este că au vrut să «mă facă puțin», fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni.

Păi, am renunțat la trei salarii din Grecia ca să revin la Dinamo! Și aveam alte trei oferte financiare mai bune decât aici. Mi se spune permanent că vreau răul lui Dinamo. Păi, cum vreau răul? Că vreau să renunț iar la toți banii!”, spunea Steliano Filip, fundaș Dinamo.

Acum o săptămână, Răzvan Zăvăleanu afirmă faptul că Filip nu poate pleca în orice condiții de la Dinamo.

”Avem o ofertă pentru Rici și discutăm, pentru Steliano nu avem nimic, în pofida discuțiilor inițiale. Ar trebui să înțeleagă toată lumea că administratorul judiciar nu este un patron. Am putea lua decizii de ordin subiectiv atunci, dar nu e cazul, dacă sunt jucători de o anumită valoare, dacă îi lași să plece gratis, ai o problemă. Are un salariu foarte mare, dar nu ține de administrarea judiciară, ține de cea specială. Dacă următorul administrator special își asumă asta, să plece liber, e problema lui”, spunea administratorul judiciar al lui Dinamo.

Spre bucuria tuturor dinamoviștilor, joi seară, Răzvan Zăvăleanu a anunțat că s-a ajuns la o înțelegere pentru reziliere pe cale amiabilă.

”În privința lui Steliano, am vorbit cu impresarul lui și am căzut de acord să semnăm rezilierea, vineri”, a spus Zăvăleanu la Digisport.

Întrebat dacă Filip a renunțat la o parte din salarii, administratorul judiciar al clubului a spus: ”Prefer să nu discutăm despre această speță. Deoarece, nu îi face bine lui Steliano Filip și nici nu este just să o fac.”

Răzvan Zăvăleanu reconfirmă discuțiile cu noii investitori

Reprezentantul firmei care se ocupă de insolvența clubului a ținut să-i liniștească pe fanii formației și a transmis că problema falimentului nu există, în ciuda dificultăților apărute după retrogradarea în liga secundă.

Acesta a confirmat din nou detalii cu negocierile pentru aducerea de investitori.

„Discuții sunt mai multe, nu vreau să mai fac dezvăluiri, că toate zvonurile din presă nu au făcut decât rău. Să știți că o astfel de informație cum că investitorii nu vor DDB în club este departe de adevăr.

Suporterii vor doar un singur lucru: oamenii care vin să facă performanță. Ei vor doar să nu se mai întâmple ce a fost în trecut, că s-au ars de prea multe ori. Avem un avatanj față de ultimii ani acum”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo a efectuat vizita medicală

Au lipsit Ricardo Grigore, Gabriel Moura, Andrei Radu și Steliano Filip.

23 de jucători de la Dinamo au fost prezenţi la vizita medicală. Liga a II-a va lua startul în data de 6 august.

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Dinamo Bucureşti va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Slobozia, un amical împotriva echipei Unirea Slobozia.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu reconfirmă discuțiile cu noii investitori. Situația banilor dați de DDB

Reacția oficială a LPF după ce FIFPro a pus-o pe „lista neagră”

Comunicat de presă DDB: ”Dinamo continuă!” Care este situația salarială

3 gânduri despre &8222;Într-un final, Steliano Filip pleacă din Ștefan cel Mare! Când semnează rezilierea&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s