Dinamo anunță noi transferuri în Ștefan cel Mare. Care este situația băncii tehnice

Dinamo a efectuat în cursul zilei de joi vizita medicală, înaintea primului sezon din istorie pe care îl va petrece în eșalonul secund al României.

Noul sezon din Liga 2 începe peste o lună, însă la Dinamo mai sunt multe lucruri de pus la punct până atunci.

Până să vină investitorii, români sau israelieni, care să producă o infuzie de capital la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a anunțat că echipa noastă va face transferuri.

”Urmează să mai facem transferuri, pentru că este nevoie pe anumite posturi”, a spus administratorul judiciar al lui Dinamo.

Momentan, doar venirea mijlocașului Bogdan Gavrilă a fost oficializată. La vizita medicală dar și în primul amical al verii, 0-1 cu Concordia Chiajna, au fost prezenți Valentin Lazăr și Neluț Roșu.

Valentin Lazăr, extrema stânga în vârstă de 32 de ani, a explicat de ce a ales să revină în Ștefan cel Mare și în ce condiții va semna contractul cu Dinamo.

”A fost inițiativa mea să vin, sunt liber de contract. Sunt foarte mulți juniori, jucători care au fost împrumutați. Suntem câțiva jucători cu experiență, dacă voi semna și eu. Cred că, cu ceva întăriri, putem să ne batem la play-off. Trebuie să-și dea acceptul staff-ul tehnic ca să vin.

Nu cred că o să-mi dea cel mai mare salariu, vin la Dinamo ca să ajut. E un salariu OK pentru vârsta mea și ce pot să fac. Sper să ne batem pentru play-off, pentru că multe echipe de Liga 2 au probleme. Nu ne interesează problemele privind insolvența”, a spus Vali Lazăr, după meciul amical dintre Concordia Chiajna și Dinamo.

Aflat și el în ”haită”, Neluț Roșu a recunoscut că mai are de pus la punct doar câteva detalii până să semneze şi contractul.

”Am venit să facem controlul medical, vedem care e situaţia, sper să fie toată lumea bine. Când plouă se spune că e bogăţie, sper să vină şi pe la noi. Am înţeles că sunt nişte discuţii care urmează să se concretizeze, să ştim pe ce drum mergem. Au apărut multe ştiri care nu sunt adevărate, că o să fie faliment până vineri… Nici nu s-a discutat aşa ceva.

Conducerea e alături de echipă şi încearcă până vineri să achite un salariu. Dacă nu reuşeşte, discutăm din nou şi vedem ce se întâmplă, dar nici vorbă că e zi decisivă, că se închid porţile, că se pune lacătul.

Eu încă nu am semnat, pentru că mai am nişte lucruri de clarificat cu Voluntari şi cred că azi sau mâine rezolvăm. Cred că va fi o provocare frumoasă pentru orice jucător care rămâne aici. Vom avea şanse de promovare dacă lucrurile se vor rezolva.

Dacă vor veni oameni lângă echipă, eu cred că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte promovarea”, a declarat Neluţ Roşu la vizita medicală.

Răzvan Zăvăleanu, detalii despre viitorul antrenor a lui Dinamo

Momentan ”câinii” sunt antrenați de antrenorii intermediari Iulian Mihăescu și Ionel Augustin. Administratorul judiciar al lui Dinamo a vorbit și despre această problemă și a anunțat că tehnicianul va fi numit în momentul în care Dinamo și-a pus la punct administrația tehnică și totodată un finanțator majoritar, potent financiar.

”Eu am gândit că este corect să nu numim noi antrenor, să nu ne băgăm pe partea sportivă, și dacă avem un nou investitor să vină el și să decidă”, a explicat Răzvan Zăvăleanu.

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Dinamo Bucureşti va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Slobozia, un amical împotriva echipei Unirea Slobozia.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu a lămurită situația lui Gabriel Moura

3 x Dinamo, juridic este doar UNA! ”Nu există dubiu”

Într-un final, Steliano Filip pleacă din Ștefan cel Mare! Când semnează rezilierea

3 gânduri despre &8222;Dinamo anunță noi transferuri în Ștefan cel Mare. Care este situația băncii tehnice&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s