Oficial I Dinamo are administrator special

Săptămâna a debutat în forță la Dinamo. Marți, 19 iulie, a fost convocată Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo, iar înlăturarea lui Iuliu Mureșan (62 de ani) din postul de administrator special, iar astăzi, miercuri, 20 iulie, a fost oficializat.

Acționarii clubului Dinamo s-au pus de acord pentru schimbarea lui Iuliu Mureșan cu Vlad Iacob (34 de ani).

Acțiunile la Dinamo sunt deținute astfel: Lotus (Dorin Șerdean) – 72,8758%, DDB – 20,0610%, ACS FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7,031%, Cornel Dinu – 0,013%.

Una dintre primele măsuri pe care Vlad Iacob le va lua la Dinamo va fi numirea unui nou antrenor principal, cu care „câinii” să abordeze noul sezon de Liga 2. Este vorba despre Ovidiu Burcă (42 de ani), care a așteptat ca situația din cadrul conducerii clubului să se limpezească înainte de a accepta postul de ”principal”.

”Eu sunt dispus să mă implic la Dinamo ca administrator special, dacă vor exista resursele financiare necesare. Altfel, un administrator special nu va face altceva decât să meargă acolo ca să stingă lumina.

Nu poți să conduci un club de fotbal fără resurse financiare”, spunea Iacob săptămâna trecută.

Vlad Iacob, în vârstă de 34 de ani, este fiul omului de afaceri Dorin Iacob, unul dintre apropiații fostului președinte Traian Băsescu și care în prezent este analist politic.

Iacob a absolvit Academia de Studii Economice din București și a terminat un master în management sportiv, la Barcelona, în cadrul Johan Cruyff Institute.

Ovidiu Burcă, antrenor la Dinamo

Ovidiu Burcă (42 de ani) este varianta de antrenor principal pregătită de responsabilii clubului din Ștefan cel Mare. Ovidiu Burcă a promovat cu CSM Slatina în Liga 2, dar nu a căzut la un acord pentru a continua. și e iber de contract în acest moment,.

Revenit în tainele antrenoratului după ce o bună perioadă a fost conducător la Rapid, Burcă e pregătit să o preia pe Dinamo, un club important din cariera acestuia. Transferat în Ștefan cel Mare în 2002, alături de alte nume celebre din ”lotul Nețoiu”, Ovidiu Burcă a cucerit cinci trofee la Dinamo, un campionat, trei Cupe și o Supercupă.

CITESTE SI:

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea. Cum şi-a motivat decizia fundaşul

Dinamo debutează în Liga 2 în deplasare. Pe ce stadion joacă Progresul Spartac

Video I Dinamo și-a aflat programul din primul sezon în Liga 2

3 gânduri despre &8222;Oficial I Dinamo are administrator special&8221;

Lasă un răspuns