Prima reacţie a presupusului nou investitor, Mohammad Murad

Dinamo începe să se organizeze pentru startul ligii secunde. Ajunsă în Liga 2, pentru prima dată în istoria de 74 de ani și după o perioadă de incertitudine, lucrurile au început să se miște la Dinamo.

Vlad Iacob (34 de ani) este noul administrator special de la Dinamo, Ovidiu Burcă (42 de ani) este noul tehnician din Ștefan cel Mare, Florin Marin (69 de ani) este noul consilier tehnic al ”haitei”.

Vlad Iacob în această perioadă are misiunea de a găsi oameni de afaceri sau companii dispuse să o ajute pe Dinamo cu bani.

Acesta ar fi găsit deja un posibil investitor, care i-a transmis că ar vrea să contibuie cu 50% la bugetul clubului, însă numai dacă alături de el ar veni şi altcineva.

Potrivit playsport.ro, misteriosul om de afaceri care ar dori să investească la Dinamo este nimeni altul decât Mohammad Murad, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România.

În vârstă de 55 de ani, Mohammad Murad are o avere estimată la 150 de milioane de euro, pe care şi-a construit-o mai ales prin investiţiile pe care le-a făcut în industria hotelieră şi în turism.

Omul de afaceri de origine libiană deţine mai multe hoteluri atât în Bucureşti, cât şi pe malul Mării Negre. În trecut, el a mai ajutat-o pe Dinamo prin diferite contracte de sponsorizare şi chiar a fost tentat la un moment dat să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Acum, Mohammad Murad ar putea fi tentat de concurenţa cu Dan Şucu, alături de care a participat la o emisiune TV (Imperiul leilor) şi care acum este coacţionar la Rapid.

Contactat de playsport.ro, Mohammad Murad a negat însă că ar interesat să devină acţionar la Dinamo: ”Ştiu că la un moment dat erau nişte spanioli (n.r. referire la Cortacero). Mai multe nu ştiu, nu cunosc”, a reacţionat Mohammad Murad.

CITESTE SI:

Bogdan Lobonț, remarca dureroasă după despărțirea de FRF: ”Joacă de frică și automat se iau decizii greșite”

Vlad Iacob a stabilit noul obiectiv al ”câinilor”: ”Ne dorim foarte mult”

Video I Vlad Iacob îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: ”Nu va fi o tragedie”

3 gânduri despre &8222;Prima reacţie a presupusului nou investitor, Mohammad Murad&8221;

Lasă un răspuns