Oficial I Vasile Buhăescu la Dinamo! ”Abia aștept să joc”

Dinamo a anunțat în această seară primul transfer după schimbările produse la nivel de conducere. Astfel, cel mai descoperit post înainte de startul sezonului a fost acoperit. Acela era cu siguranță cel de vârf de atac.

Dinamo avea până astăzi la dispoziție doar doi atacanți, Dinu Daniel, promovat de la echipa U19, fără experiență însă la seniori, dar și Cătălin Măgureanu, un jucător care nu a confirmat până acum și nu este un atacant în adevăratul sens al cuvântului.

Astfel, Vlad Iacob și Ovidiu Burcă au început seria transferurilor cu cel mai problematic post din lot, cel de vârf de atac. Vasile Buhăescu a semnat astăzi cu Dinamo, atacantul de 34 de ani având misiunea de a continua seria promovărilor.

Atacantul înalt de 1.86 s-a făcut remarcat în fotbalul românesc la Vaslui, acolo unde a evoluat până în 2010, ulterior a fost împrumutat la mai multe echipe, iar în liga secundă, este unul dintre cei mai buni marcatori, cu 73 de reușite. În ultimul sezon a evoluat pentru CSA Steaua, unde a marcat 6 goluri și a oferit 3 pase decisive în 20 de meciuri în întreg sezonul.

Acum două sezoane a avut 10 goluri în cont pentru Petrolul în 24 de meciuri, iar cea mai bună perioadă din carieră, număr de goluri raportat la număr de meciuri, a fost pentru FC Argeș. 31 de goluri și 4 pase decisive în 82 de partide.

Promovare a reușit și alături de Juventus Colentina, pentru care a marcat de 11 ori în sezonul promovării.

Așadar, la Dinamo vine un atacant obișnuit să marcheze, deși nu mai este la prima tinerețe, Dinamo avea nevoie de experiență pe postul de vârf, probabil va mai veni un atacant înainte de startul sezonului, așa cum probabil vor mai veni și alți jucători în următoarele săptămâni.

”Vasile Buhăescu la Dinamo 1948!

București, 22 iulie 2022. Atacantul Vasile Buhăescu a semnat în urmă cu câteva momente un contract cu Dinamo 1948 și se va alătura lotului pregătit de noul antrenor principal Ovidiu Burcă.

FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București, FC Argeș și CSA Steaua sunt echipele la care a evoluat Buhăescu. 4 promovări, din Liga 2 în prima divizie, are Buhăescu în carieră. Bine ai venit, Vasile Buhăescu!”, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de socializare.

”Sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo și abia aștept să joc în fața extraordinarilor suporteri din Ștefan cel Mare. Îmi doresc a cincea promovare din carieră pentru a readuce acest club acolo unde trebuie să fie!”, a declarat Vasile Buhăescu pentru suflarea dinamovistă.

9 goluri in 114 meciuri a reușit pentru FC Vaslui

11 goluri în 35 de meciuri pentru Daco-Getica

10 goluri în 24 de partide pentru Petrolul Ploiești

6 goluri si 3 pase decisive in 20 de meciuri pentru CSA

CITESTE SI:

Vlad Iacob reacționează după plecarea lui Cătălin Hîldan Jr. de la Dinamo + Cristi Hîldan, detalii despre această mutare

Cătălin Hîldan Jr. a plecat din Ștefan cel Mare și a fost prezentat la noua sa echipă

Video I Ovidiu Burcă dă milităria jos din pod: ”Lucrul acesta aș vrea să se termine”

3 gânduri despre &8222;Oficial I Vasile Buhăescu la Dinamo! ”Abia aștept să joc”&8221;

Lasă un răspuns