Video I Cu Ovidiu Burcă pe bancă, Dinamo se impune la limită în amicalul CSO Plopeni

Dinamo se pregătește de startul în viitoarea ediție a ligii secunde. Începând de joi, 21 iulie, echipa noastră are un nou antrenor, Ovidiu Burcă (42 de ani), dar ș un nou administrator special, Vlad Iacob (34 de ani).

Ovidiu Burcă a stat pentru prima oară pe banca tehnică a lui Dinamo, astăzi, în partida amicală cu formație din Liga 3, CSO Plopeni, scor 2-1 pentru dinamoviști.

”Câinii” au început tare meciul contra formației din Liga 3 și au deschis rapid scorul prin Vali Lazăr (5), care a marcat cu o lovitură de cap de la 6 metri. După încă o ratare a lui Lazăr (12), gazdele puteau egala, dar Eșanu a intervenit decisiv într-un duel unu contra unu.

La pauză scorul a fost 2-0, după de fundașul David Țone a marcat, în minutul 45, cu un șut din mijlocul careului.

În repriza a doua au început și schimbările, au fost trimiși în teren și cei doi jucători străini veniți în probe. Intrat în minutul 65, Jami Djegherif a greșit decisiv la golul gazdelor, din minutul 77. Acesta a primit o pasă de la un coleg, dar a pierdut mingea în poziție de ultim apărător și i-a permis adversarului să plece spre poarta lui Dinamo și să marcheze.

A fost 2-1 scorul final, în partea a doua nu au fost prea multe ocazii de poartă, s-a văzut că avem ceva minusuri când vine vorba de jocul ofensiv. Buhăescu nu a fost la meci astăzi, au fost și câteva absențe din cauza accidentărilor, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Antoni Ivanov, dacă rămâne sau nu.

Primul 11 trimis de Burcă: Mihai Esanu- Alin Buleica, David Tone, Alin Dudea, Costin Amzar- Nelut Roșu, Iulian Roșu- Antonio Bordusanu, Valentin Lazăr, Bani Ahmed- Cătălin Țîră.

Pentru Dinamo, urmează meciul amical cu SC Popești Leordeni (Liga 3), miercuri, 27 iulie, în deplasare, la ora 10:00.

CITESTE SI:

Motivele pentru care Dinamo nu voia să renunțe ușor la jucători precum Filip, Radu sau Grigore

Sergiu Hanca a devenit jucător liber de contract: ”Nu ne așteptam”

Peluzele din România s-au unit! Mesaj războinic pentru FRF și Guvernul Ciucă

3 gânduri despre &8222;Video I Cu Ovidiu Burcă pe bancă, Dinamo se impune la limită în amicalul CSO Plopeni&8221;

Lasă un răspuns