Legendele sunt așteptate alături de Dinamo: ”Mi-aș dori să lucrez cu el”

Dinamo are nevoie de unitate și lăsate toate orgoliile și interesele personale deoparte.

Noua conducere a lui Dinamo își dorește readucerea în prim-plan a oamenilor care au făcut istorie pentru clubul nostru, iar acest anunț a fost făcut de Vlad Iacob, noul administrator special al ”câinilor”.

Vlad Iacob a precizat și că-și dorește că Ionel Dănciulescu (45 de ani), cât și Florin Răducioiu (52 de ani) și nu numai să revină în staff-ul administrativ al echipei noastre.

”Am vorbit cu Dănciulescu înainte de a prelua funcția. Îl voi căuta în cel mai scurt timp pentru a vedea cum putem colabora. Mi-aș dori să lucrez cu el. Este foarte experimentat și are un loc special în inima fanilor”, a spus Iacob.

Fostul mare atacant de la Dinamo și AC Milan, Florin Răducioiu este așteptat și el să revină: ”Din păcate, domnul Răducioiu a plecat cu o zi sau două înainte să preiau eu conducerea. Nu am discutat cu el, dar voi încerca.

Acum nu mă refer la el, dar vreau să spun că foștii fotbaliști care vor să treacă în zona de management trebuie să aibă studii de specialitate”, a declarat Vlad Iacob.

Răducioiu a fost trecut pe linie moartă după retrogradarea echipei. ”Marele Blond”, a fost învestit de Iuliu Mureșan, fostul administrator special, odată cu Flavius Stoican, antrenor demis după contraperformanțele reușite.

Totodată, Iacob a anunțat că Ionel Augustin, cât și Iulian Mihăescu vor rămane în staff-ul lui Dinamo.

Adevărul despre datoriile lui Dinamo

Noul administrator special al lui Dinamo a explicat metoda prin care se pot micșora sumele exorbitante de mari, de la opt milioane de euro, ajungându-se undeva la 1.8 milioane.

”Foarte optimist (n.r. – Ești optimist că Dinamo va reduce din datorii?). O asemenea scădere destul de uzuală în cadrul procedurilor de insolvență. Practic, activul companiei este evaluat de către un evaluator autorizat și dacă activul nu permite decât acoperirea unei părți a masei credale, ‘haircutul’ este posibil.

Practic cât timp cutuma este în felul următor: cât timp creditorii pot obține cu un euro sau un leu mai mult decât ar face-o dacă clubul ar intra în faliment, iar activele sale ar fi lichidate, procedura de insolvență poate continua. Bineînțeles cu acceptul creditorilor, dar, cât timp se pot încasa mai mulți bani, judecătorii sindici aprobă astfel de tăieri ale datoriilor.

Datoriile totale ale cluburilor sunt în jur de 8 milioane, de la masa credală sunt de aproximativ șapte, iar acestea pot ajunge undeva pe la valoarea de 1.8 – 1.9 milioane”, a precizat Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Adevărul despre datoriile lui Dinamo. Vlad Iacob, detalii despre demersul fiscal al clubului

Dinamo le pregătește o surpriză fanilor la Eternul Derby!

Dinamo și-a găsit noua ”casă”! Pe ce stadion vom disputa meciurile de pe teren propriu

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Legendele sunt așteptate alături de Dinamo: ”Mi-aș dori să lucrez cu el”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s