Vlad Iacob, întâlnire cu Mohammad Murad: ”Am discutat despre posibilitatea de a ajuta clubul”

Dinamo începe să se organizeze pentru startul ligii secunde. Ajunsă în Liga 2, pentru prima dată în istoria de 74 de ani și după o perioadă de incertitudine, lucrurile au început să se miște la Dinamo.

Vlad Iacob (34 de ani), noul administrator special de la Dinamo, caută investitori și sponsori pentru echipă. Acesta a dezvăluit că a avut o întâlnire cu Mohammad Murad, cel care s-a interesat și acum 2 ani de club și a povestit ce a discutat cu omul de afaceri libanez.

În plus, Iacob dezvăluie că discută cu un om de afaceri, care așteptă un alt partener pentru a prelua împreună clubul.

”I-am prezentat domnului Murat situația. Nu știu dacă vrea să investească. Am discutat despre posibilitatea de a ajuta clubul printr-un parteneriat comercial.

Sunt mai multe moduri în care poate fi făcut acest parteneriat. Mai ales că Dinamo a mai avut contract cu lanțul de hoteluri Pheonicia. De aceea m-am întâlnit cu el.

Există un investitor, pe care nu vreau să-l divulg. A precizat că nu va investi la Dinamo decât dacă mai vine o persoană care să acopere cealaltă parte”, a spus Vlad Iacob la ProArena.

Cine este Mohammad Murad

În vârstă de 55 de ani, Mohammad Murad are o avere estimată la 150 de milioane de euro, pe care şi-a construit-o mai ales prin investiţiile pe care le-a făcut în industria hotelieră şi în turism.

Omul de afaceri de origine libiană deţine mai multe hoteluri atât în Bucureşti, cât şi pe malul Mării Negre. În trecut, el a mai ajutat-o pe Dinamo prin diferite contracte de sponsorizare şi chiar a fost tentat la un moment dat să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Acum, Mohammad Murad ar putea fi tentat de concurenţa cu Dan Şucu, alături de care a participat la o emisiune TV (Imperiul leilor) şi care acum este coacţionar la Rapid.

Contactat de playsport.ro, Mohammad Murad a negat însă că ar interesat să devină acţionar la Dinamo: ”Ştiu că la un moment dat erau nişte spanioli (n.r. referire la Cortacero). Mai multe nu ştiu, nu cunosc”, a reacţionat Mohammad Murad.

CITESTE SI:

Baschet I Grupă de senzație în Cupa României

Oficial I Dinamo fără echipa secundă în noul sezon competițional: ”Dinamo 2 nu va exista”

Baschet I FRB schimbă formatul Cupei României

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, întâlnire cu Mohammad Murad: ”Am discutat despre posibilitatea de a ajuta clubul”&8221;

Lasă un răspuns