“Rici” Grigore, fără regrete după despărțirea de Dinamo: ”Era diferită presiunea”

Ricardo Grigore și-a început cariera fotbalistică la Dinamo U19, ulterior a evoluat pentru echipa secundă, ca în 2017 să joace la formația mare a “câinilor roșii”.

Fundașul central, cotat la 300,000 euro, conform site-urilor de specialitate, a fost cedat în această vară, de conducerea clubului nostru celor de la FCU Craiova, în schimbul sumei de 60.000 de euro. Grigore semnând un contract valabil pe următorii trei ani.

În această seară, FCU Craiova se va duela în deplasare cu FCSB. În perioada petrecută la Dinamo, Grigore a mărturisit că emoțiile le vedea diferit față de acum, când a ajuns la FCU Craiova.

”Da, într-adevăr, le trăiam diferit. Era diferită presiunea și săptămâna pregătitoare a meciului. Și aici este o presiune, pentru că și aici suporterii iubesc foarte mult echipa, dar, din câte am înțeles și de la ei, rivalitatea mai mare e cu Dinamo, nu cu FCSB”, a declarat fostul dinamovist pentru PRO TV.

Despre situația curentă din Ștefan cel Mare, Grigore nu a vrut să își spună părerea, lăsând totul să vină de la sine: ”Nu știu ce să spun, mi-e greu să dau un răspuns, poate că da, poate că nu, nu știu. Mă bucur că sunt aici și vreau să joc cât mai bine să îmi ajut echipa”.

Cu toate acestea, fotbalistul a relatat evenimentele sale la echipa care la format, reliefând faptul că se simte mult mai bine la FCU Craiova.

”Da, simt, pentru că am trecut prin momente grele la Dinamo. Nu am avut chiar liniște, mereu erau probleme. Mă bucur că am dat de un club sănătos, care își dorește performanța. Lucrurile sunt bine puse la punct, un club cu pretenții mari și de asta aveam nevoie să cresc în evoluții”, a afirmat “Rici”.

Vlad Iacob este noul administrator al lui Dinamo, care încearcă să remedieze problemele de la echipă care au dus la retrogradarea în Liga 2, prima din istoria clubului: ”Cred că până când nu va veni un investitor, lucrurile nu se vor schimba atât de mult. Știu că de când a venit acest băiat Vlad a pus multe la punct, dar mai sunt chestii de remediat”.

Încă de când a făcut pasul la echipa mare, Ricardo Grigore a încercat să-și arate valoarea. În 101 apariții bifate în tricoul “câinilor roșii”, fundașul central a înscris șase goluri și a pasat decisiv în cinci situații de-a lungul celor cinci sezoane petrecute în Ștefan cel Mare.

La națională nu a fost niciodată convocat, în schimb a fost selecționat la reprezentativa under 23 de două ori.

Vlad Iacob, detalii despre situația financiară a lui Dinamo

Vlad Iacob, anunța, joi, 28 iulie că va semna în curând contractul cu noul sponsor principal al clubului. El nu a numit sponsorul principal cu care a bătut palma, dar toate informațiile indică spre 888.ro, care le va plăti dinamoviștilor 350.000 de euro în acest sezon.

Noul administrator special, a mai precizat că se bazează pe venituri de până la 800.000 de euro în acest sezon din parteneriate comerciale, plus sume importante din vânzările de bilete și abonamente.

Oficialul lui Dinamo a mai vorbit și despre situația lotului, despre transferurile pregătite, dar și despre stadionul pe care vom evolua în sezonul următor.

”Stabilizarea din punct de vedere financiar, sportiv, planul sportiv, orice altceva poate aștepta câteva zile, săptămâni, dar stabilizarea pe plan sportiv este prioritatea zero, pentru că perioada de transferuri este acum. Foarte mulți jucători buni și-au găsit angajamente. Piețele internaționale sunt deschise, vor veni câțiva jucători străini, cu certitudine.

La noi, perioada de transferuri este încă deschisă, dar cluburile de liga I și-au încheiat recrutarea. Sunt opțiuni bune care și-au găsit angajament deja. Sunt jucători care au fost în discuții sau în probe, nu și-au dorit să fie cu adevărat la Dinamo. Nu vreau să comentez despre Marc sau individual, dacă își dorea să rămână, cred că putea rămâne.

Un buget de promovare este de 2-2,5 milioane de euro. Din parteneriate comerciali poți scoate bani mulți, vom avea sponsor principal, voi semna contractul chiar astăzi. Dinamo poate strânge din parteneriate comerciale în jur de 7-800 000 de euro. Restul de bani vin ticketing, abonamente, produse cu însemnele clubului. Din zona de marketing, depindem de multe elemente, de stadionul pe care vom evolua.

Am o promisiune informală de la cabinetul domnului ministru al Sportului că vom evolua pe Arcul de Triumf. Sper să reușim să formalizăm asta cât mai repede și să jucăm acolo primul meci acasă din noul sezon. Are o capacitate în jur de 8.500 de locuri, un stadion OK pentru Liga 2.

Experiența la meci pe Arcul de Triumf este fantastică. Am participat la meciul de rugby de pregătire dintre România și Italia și pot spune că stadionul este absolut superb, chiar dacă nu este foarte mare. Atmosfera va fi fantastică, tribunele sunt extrem de aproape de teren, iar experiența de vizionare a meciului va fi foarte, foarte bună.

Spun că media de spectatori va crește semnificativ. Există foarte mulți dinamoviști, am putut vedea asta la meciul de baraj cu U Cluj.

Fanii sunt direct și indirect sursă de finanțare a clubului, fie că se uită la meciuri, fie că sunt membri DDB, că își cumpără tricouri, abonamente”, a declarat Iacob

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă, decizie radicală luată înainte de prima etapă din Liga 2

Reacția lui Zăvăleanu, după ce s-a scris că Varga l-a chemat la Cluj

Alexandru Pop, o soluție pentru atacul lui Dinamo: ”Am reziliat contractul de comun acord cu Viitorul Dăești”

3 gânduri despre &8222;“Rici” Grigore, fără regrete după despărțirea de Dinamo: ”Era diferită presiunea”&8221;

Lasă un răspuns