Video I Reacția lui Ovidiu Burcă, după debutul oficial pe banca lui Dinamo

Antonio Bordușanu a adus victoria în partida de deschidere a noului sezon din Liga a 2-a.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a vorbit despre debutul său la Dinamo. Acesta și-a făcut și o impresie despre echipă:

“A fost un meci complicat, așa cum mă așteptam. Complicat, pentru că nu a avut mult timp, pentru că știți e s-a întâmplat la clubul ăsta. Dar sunt satisfăcut pentru prima victorie, cu mult sacrifciu, cu implicare totală din partea jucătorilor.

Dar știam că așa va fi meciul, le-am spus și lor că trebuie să se autodepășească, pentru că nivelul lor de pregătire, din păcate, nu este bun. S-a și văzut pe final, aveau crampe, am pierdut mingi.

Dar sunt mulțumit pentru modul în care am abordat, pentru spiritul de sacrificiu și cred că de aici trebuie să pornim. Trebuie să recâștigăm spiritul lui Dinamo, mentalitatea de învingător, să ne batem pentru fiecare minge. Asta e cel mai important în ceea ce am câștigat azi.

Echipa a reacționat bine și în inferioritate numerică, ne-am închis bine, a fost mai greu din punctul ăsta de vedere, pentru că venea pe un fond în care începusem să pierdem din puteri. Dar am fost destul de bine organizați chiar și când am fost în 10″, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului.

Burcă a preluat echipa “din scurt”, așa că jucătorii aduși nu sunt pregătiți bine și nici nu s-au integrat cum trebuie în echipă. Astfel, Burcă are o cerință pentru conducere.

“Acum am câștigat 3 puncte, e cel mai important în momentul în care ne aflăn noi acum, cu foarte mulți tineri, cred că am avut 4-5 jucători sub vârstă. Asta trebuie să scoatem în evidență.

Sunt jucători care vin din pepiniera proprie, cărora nu li s-a dat atenție prea multă în ultimul timp. Dinamo are resurse și cred că o să repunem clubul pe făgașul normal. (…)

Trebuie să echilibrăm puțin echipa, pentru că suntem puțin dezechilibrați, lucrăm la asta. Aici sunt două lucruri, ne propunem să intrăm în lupta pentru promovare, dar trebuie aduși repede jucători de unanumit nivel, trebuie integrați repede.

Pe de altă parte, sunt acești tineri. Dacă se hotărăște ca strategia să fie de a promova tineri și de a forma o echipă competitivă pe termen mediu și lung, atunci e altă strategie.

Trebuie să o luăm pas cu pas, să vedem ce se întâmplă și la nivelul acționariatului, celor care sprijină echipa, pentru că de acolo pornim. A existat foarte multă incertitudine. Eu o iau pas cu pas și vedem ce strategie se stabilește”, a precizat Burcă.

”E important să-i ținem pe fani alături de noi!”

Vali Lazăr a vorbit și el despre victoria lui Dinamo, explicând cât de mult contează aportul fanilor.

”Știu că mai sunt probleme doar cu salariile restante de anul trecut. Mă bucur că am câștigat, fanii au fost mereu alături de echipă, e important să-i ținem lângă noi și dacă vom juca pe Arcul de Triumf vor veni și mai mulți.

A fost un meci bun, nu i-am lăsat să-și facă prea multe ocazii cu noi. Unii dintre noi am mai jucat în Liga 2, e cu totul altfel, meciurile sunt mai dure, mai puțin tacticizate, încercăm să-i ajutăm și pe cei tineri să se dezvolte.

O luăm pas cu pas, întâlnim Oțelul Galați, o echipă bună, ne dorim cu toții să obținem rezultate bune și o să vedem unde ne aflăm”, a spus Vali Lazăr.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Clubul nostru a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2022-2023, valabile la toate meciurile organizate pe teren propriu în Liga 2 și în Cupa României.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 200 lei (peluze) și 700 lei (tribuna VIP). Din noul sezon, suporterii dinamoviști își pot achiziționa și abonamente virtuale la meciurile echipei noastre, 99 lei pe an, intitulate Familia Dinamo.

În parteneriat cu Nemo Express, Dinamo 1948 le oferă suporterilor posibilitatea de a primi în toate localităţile din România abonamentele comandate prin bilete.ro.

„Obiectivul nostru, al tuturor dinamoviștilor, este să jucăm în fața propriilor suporteri pe Arcul de Triumf, cel mai frumos stadion din sectorul 1 al Capitalei. O arenă nouă va readuce, cu siguranță, suflarea dinamovistă alături de echipă. Am făcut toate demersurile necesare și pot spune că avem o promisiune informală că vom putea evolua în cel mai scurt timp pe Arcul de Triumf. Stadionul Dinamo rămâne doar varianta de backup până la soluționarea situației arenei Arcul de Triumf”, spunea după investirea în funcție, Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Valentin Lazăr, anunță obiectivul lui Dinamo, după debutul în noul sezon

Video I Dinamo, debut cu dreptul în noul sezon

Oficial I Dinamo dă startul noului sezon în echipamente noi. Surpriză pentru fanii dinamoviști

Lasă un răspuns