Dinamoviștii nu lasă echipa la greu! Mobilizare extraordinară, pentru achiziționarea abonamentelor din noul sezon

Dinamo a debutat cu victorie în noul sezon, 1-0 din prima etapă, cu Progresului Spartac.

Elevii lui Ovidiu Burcă, au fost însoțiți de un număr impresionat de fani. ”Câinii” umplând peluza din Clinceni, dar și tribuna! Asta, după ce au achiziționat toate biletele online, oferite lor.

Mai mult, aceștia dau dovadă de pasiune și după 24 de ore, suporterii și-au achiziționat și peste 350 de abonamente (n.r. la momentul publicării articolului).

Este doar începutul și suntem convinși de acest lucru, mai ales că sunt mulți fani determinați să achiziționeze abonamente pentru sezonul următor în viitorul apropiat.

Pentru Dinamo, urmează meciul cu Oțelul Galați. Duelul cu moldovenii, este anunțată în data de 16 august, la ora 19:00, pe stadionul Dinamo.

Vă vom informa, imediat după stabilire partidei.

Vom juca în Ștefan cel Mare, deoarece, Președintele Federației de Rugby, Alin Petrache, a decis schimbarea gazonului de pe arena ”Arcul de Triumf”.

Acest lucru, nu trebuie să ne surprindă, deoarece, acesta și-a arătat nemulțumirea tuturor echipelor de fotbal care doresc să dispute meciurile pe ”Arcul de Triumf”.

În august 2016, Alin Petrache a fost acuzat de suspiciuni de plagiat în cazul a trei lucrări scrise de acesta.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon

Clubul nostru a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2022-2023, valabile la toate meciurile organizate pe teren propriu în Liga 2 și în Cupa României.

Abonamentele emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 200 lei (peluze) și 700 lei (tribuna VIP). Din noul sezon, suporterii dinamoviști își pot achiziționa și abonamente virtuale la meciurile echipei noastre, 99 lei pe an, intitulate Familia Dinamo.

În parteneriat cu Nemo Express, Dinamo 1948 le oferă suporterilor posibilitatea de a primi în toate localităţile din România abonamentele comandate prin bilete.ro.

„Obiectivul nostru, al tuturor dinamoviștilor, este să jucăm în fața propriilor suporteri pe Arcul de Triumf, cel mai frumos stadion din sectorul 1 al Capitalei. O arenă nouă va readuce, cu siguranță, suflarea dinamovistă alături de echipă. Am făcut toate demersurile necesare și pot spune că avem o promisiune informală că vom putea evolua în cel mai scurt timp pe Arcul de Triumf. Stadionul Dinamo rămâne doar varianta de backup până la soluționarea situației arenei Arcul de Triumf”, spunea după investirea în funcție, Vlad Iacob.

Dinamo invitată public să-şi dispute meciurile în Capitală: ”Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți”

Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că stadionul ”Arcul de Triumf” poate primi echipele de fotbal.

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci de Liga 1. Pe ”Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

Eduard Novak a vorbit și despre Dinamo, pe care o așteaptă de asemenea pe ”Arcul de Triumf”.

”Eu cred că da (n.r. – Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak în data de 12 iulie.

21.HOTĂRÂRE DE GUVERN privind înfiinţarea Complexului Sportiv Naţional ”Arcul de Triumf” Bucureşti, precum şi declararea lui ca bun de interes public national Hotărârea a fost aprobată.

Video I Dinamo în deplasare

CITESTE SI:

Valentin Lazăr, anunță obiectivul lui Dinamo, după debutul în noul sezon

Video I Dinamo, debut cu dreptul în noul sezon

Oficial I Dinamo dă startul noului sezon în echipamente noi. Surpriză pentru fanii dinamoviști

4 gânduri despre &8222;Dinamoviștii nu lasă echipa la greu! Mobilizare extraordinară, pentru achiziționarea abonamentelor din noul sezon&8221;

  1. Dle ALIN P stadionul nu este a lui mata ,ci este un bun public .Toți am contribuit nu tu un nimeni deții monopolul pe munca altuia .Bravo domnilor guvernanti dați la toți neisprăviți putere

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s